De 15 vetste foto’s van Lowlands 2019

975
The Good, The Bad, The Queen / Damon Albarn
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Festileaks-fotograaf Kamiel Scholten rende op Lowlands 2019 weer van podium naar podium, om zo veel mogelijk acts op de gevoelige plaat vast te leggen. Check hieronder zijn 15 beste foto’s, met onder andere Billie Eilish, The National en Anderson .Paak.

1. The Good, The Bad & The Queen

The Good, The Bad, The Queen / Damon Albarn
Photo credit: Kamiel Scholten / Festileaks

2. Rico & Sticks

Rico & Sticks / De Staat
Photo credit: Kamiel Scholten / Festileaks

3. De Staat

De Staat / Torre Florim
Photo credit: Kamiel Scholten / Festileaks

4. Slaves

Slaves
Photo credit: Kamiel Scholten / Festileaks

5. The National

The National / Matt Berninger / Lowlands
Photo credit: Kamiel Scholten / Festileaks

6. FKJ

Photo credit: Kamiel Scholten / Festileaks

7. Giorgio Moroder

Giorgio Moroder
Photo credit: Kamiel Scholten / Festileaks

8. Twenty One Pilots

Twenty One Pilots / Lowlands
Photo credit: Kamiel Scholten / Festileaks

9. Billie Eilish

Billie Eilish / Lowlands
Photo credit: Kamiel Scholten / Festileaks

10. Anderson .Paak

Anderson .Paak / Lowlands
Photo credit: Kamiel Scholten / Festileaks

11. A$AP Rocky

Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

12. Parcels

Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

13. Modeselektor

Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

14. New Order

Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

15. Tame Impala

Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Was jij aanwezig op Lowlands 2019?

Was jij op Lowlands dit jaar? Wij willen graag weten wat je van het festival vond. Je kunt hieronder punten geven aan het festival. In september concluderen we welke festivals het tofste waren tijdens de Festileaks Festival Awards. Deelname is vrijwillig en anoniem.

[awards poll=”festileaks-festival-awards-2019″ festival=”lowlands”]

Lowlands 2019

Lowlands 2019 Sfeer
Photo credit: Kamiel Scholten / Festileaks

De 27e editie van Lowlands werd gehouden van 16 tot en met 18 augustus 2019 in Biddinghuizen. Onder meer Tame Impala, Twenty One Pilots, The NationalBillie Eilish, Royal Blood en New Order sierden de festivalposter. Naast muziek, bood het festival een uitgebreid programma in theater, film, dans en wetenschap. Ook was het met het uitgebreide horeca-assortiment goed vertoeven voor foodies. Lowlands 2019 was lang en breed uitverkocht, maar met Festileaks hoefde je niks te missen van het festival: check alle updates op onze site, Facebook en Instagram. Voor alle verdere informatie over het festival, kan je terecht op onze Lowlands-pagina of de website van het festival.

Als Content Manager verantwoordelijk voor o.a strategie en performance. Beschouwt Paradiso als haar huiskamer en festivals als haar zomervakantie. Al vele festivals bezocht, maar Lowlands (16x) en DTRH (6x) blijven favoriet.

Geld verdienen op festivals?

Achter de bar op Zwarte Cross, tickets scannen op Concert at Sea of de kassa bedienen op Down The Rabbit Hole? Schrijf je in via Festileaks en werk komende zomer op de leukste festivals van Nederland!