Dit vonden jullie van Twenty One Pilots op Lowlands 2019

846
Twenty One Pilots / Lowlands
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

De Lowlands-gangers zijn nog niet bijgekomen van De Staat of ze worden alweer op een nieuwe spetterende headliner getrakteerd. De twee heren van Twenty One Pilots pakken goed uit en maken er een mooi feestje van in de Alpha. Dit is wat jullie er van vonden.

Een vurige start

Een goed begin is het halve werk. De mannen van Twenty One Pilots besloten dan ook letterlijk het vuur al vroeg in de show op te stoken. Dit zorgde niet alleen voor een mooie opening, maar leverde ook vele fraaie kiekjes op.

Van eenzame hoogte…

Dit keer geen catwalk, maar dat betekent niet dat zanger Tyler Joseph niet graag dicht bij zijn publiek is. Hij verraste dan ook een beetje toen hij opeens het podium afliep en op de stijger halverwege de zaal klom om daar het feestje nog fanatieker door te zetten.

… tot verrassend dicht bij het publiek

Toen kon Josh Dunn natuurlijk niet achterblijven, want wie zegt dat je als drummer gebonden bent aan een vaste plek? Met een mobiel drumpodium werd Dunn het publiek in geschoven en loste daar een paar felle drumsalvo’s. Tot groot enthousiasme van het publiek.

Menig thuisblijver is jaloers

Veel Twenty One Pilots-fans moesten de rit thuis uitzitten. De livestream bood voor velen wat verzachting, maar wakkerde ook nieuwsgierigheid aan. Als de show vanaf de bank al zo fantastisch lijkt, hoe vet moet het dan wel niet in de tent zijn geweest? Aan die setlist vol hits heeft het in elk geval niet gelegen.

Op de schaal van Richter

Nou, die sfeer in de tent zat wel goed. Deze beelden, die zijn opgenomen tijdens een reggae-cover van House of Pain’s welbekende ‘Jump Around’, zijn toch wel het beste bewijs. De hele Alpha begon samen met Twenty One Pilots van links naar rechts te springen. Als dat geen mini-aardbeving is geworden…

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

De emoties lopen hoog op

Al met al hebben de twee heren van Twenty One Pilots een spetterende show neergezet die bij vele Lowlandgangers (en enkele thuisblijvers) nog lang op het netvlies gebrand zal staan. Op naar de volgende!

Stem nu voor de Festivalacts Top 100 van 2019

Wat waren de meest memorabele optredens die jij zag dit festivalseizoen? Jij bepaalt namelijk wie de opvolger van Arcade Fire (2014), Muse (2015), De Staat (2016), Radiohead (2017) en Pearl Jam (2018) zal zijn. Dus stem mee en deel de lijst met je vrienden!

Festivalacts Top 100

DTRH
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Nu het festivalseizoen ten einde is, is het weer tijd voor de ultieme eindstrijd. Zoals ieder jaar sluit Festileaks af met de Festivalacts Top 100: de lijst met de beste festivalacts van afgelopen zomer. De stembussen zijn geopend van maandag 16 tot en met woensdag 25 september.

Op donderdag 26 september hoor je om 09:45 de bekendmaking van de top 3 live op KINK. Op diezelfde radiozender wordt vrijdag 27 september de hele Festival Acts Top 100 van 2019 uitgezonden.

Op festivals voel ik me goed want muziek zit me in het bloed. Liefhebber van van alles en nog wat. O.a. Guns N'Roses, Fleetwood Mac, Passenger, Rammstein, Stanley Clarke, My Baby, Stevie Wonder etc.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.