System Of A Down naar Ziggo Dome in 2020

Wederom een nieuwe show voor System Of A Down. De Armeens-Amerikaanse band komt volgend jaar naar de Ziggo Dome. Het optreden staat gepland voor woensdag 3 juni 2020.

Oké, het is dan geen rustig kopje koffie met een croissantje, maar een goed begin van de dag mag het zeker genoemd worden: System Of A Down staat volgend jaar in de Ziggo Dome. Voor de band rondom Serj Tankian is het niet de eerste aankondiging voor 2020. Zo zijn de heren al aangekondigd voor het Engelse Download Festival, het Oostenrijkse Nova Rock en het Duitse dubbelfestival Rock am Ring en Rock in Park.

Met de kersverse bekendmaking van de Ziggo Dome-show wordt de kans op een Nederlands festivaloptreden wel een stuk kleiner. Een optreden op het Belgische Graspop behoort dan eerder tot de mogelijkheden, alhoewel de band in dat weekend ook al een show in Zwitserland op de planning heeft staan. Dat wordt duimen geblazen!

System Of A Down

De Armeens-Amerikaanse hardrockband System Of A Down is opgericht in 1993, het jaar waarin de vier bandleden elkaar ontmoetten. De band staat vooral bekend om hun opzwepende muziekstijl. De rockers hebben immers al vijf studioalbums uitgebracht. Het laatste album, Hypnotize, dateert alweer uit 2005. Je kunt de heren kennen van nummers zoals ‘Toxicity’, ‘Chop Suey’ en ‘Sugar’.

De band gaat in 2020 weer een uitgebreide tour tegemoet met optredens in de Ziggo Dome en op festivals als Rock am Ring / Rock in Park, Resurrection Fest en Nova Rock. Kijk voor meer info en alle tourdata op de officiële site van de band.