System Of A Down tijdens Rock Werchter 2020 in Spanje en Portugal

ss ccccc

De kans dat de System Of A Down volgend jaar op Rock Werchter 2020 speelt is kleiner geworden. De heren spelen in dat weekend namelijk in Spanje en Portugal.

De mannen spelen een exculsieve Spaanse show op Resurrection Fest in Viveiro. In Portugal speelt de band op het VOA – Heavy Rock Festival. Beide festivals vinden plaats in het eerste weekend van juli 2020. Dat is dus tijdens Rock Werchter 2020. De kans dat de hardrockers op het Belgische festival staan is dus een beetje kleiner geworden.

De shows in Spanje en Portugal hoeven echter niet te betekenen dat de band België helemaal overslaat. Een optreden op Graspop 2020 behoort nog steeds tot de mogelijkheden. Check de officiële aankondiging voor het Spaanse festival hieronder.

System Of A Down lijkt een drukke zomer te hebben in 2020. Eerder werden de heren al bevestigd voor het Finse Provinssi. Twee weken voor Pinkpop 2020 speelt de band in Duitsland op Rock am Ring en Rock in Park. De laatste keer dat de heren een grote festivaltour deden in Europa was in 2017.

System Of A Down

System Of A Down is een Armeens-Amerikaanse hardrockband uit Glendale, Californië. De band is opgericht in 1993, het jaar waar de vier bandleden elkaar ontmoeten. De band staat vooral bekend om hun opzwepende muziekstijl. De rockers hebben immers al 5 studioalbums uit. Het laatste album, Hypnotize, dateert alweer uit 2005. Je kunt ze kennen van nummers zoals ‘Toxicity’, ‘Chop Suey’ en ‘Sugar’. In het verleden speelde de band op verschillende grote festivals zoals Rock Werchter, Pinkpop en Download. Kijk voor meer info en tourdate op de officiële site van de band.