Deep Purple op Duits festival in 2020

Deep Purple

Nog een festivalaankondiging voor Deep Purple. De Britse band staat op 15 juli in Duitsland op Summer in the City. Door deze bekendmaking bestaat de kans dat de heren nog andere Europese festivals afgaan.

Dit is niet de eerste aankondiging voor de Britse band in 2020. De heren zijn namelijk op 3 juli te zien op het Oostenrijkse Clam Rock. Hierdoor kan het zomaar zijn dat de band op Graspop of FortaRock te zien zijn. Ook kan de organisatie van Lokerse Feesten voor de metaldag een gooi naar de groep doen.

De laatste keer dat de rocklegendes in Europa te zien waren is alweer twee jaar geleden. Toen stonden ze nog in de Amsterdamse Ziggo Dome en waren ze te zien op Graspop.

Deep Purple

Deep Purple is een legendarische hardrockband die al sinds 1968 bestaat. ‘Child In Time’ en ‘Smoke On the Water’ zijn nummers die nog steeds regelmatig te horen zijn op de radio. Ze mogen hierdoor met recht klassiekers worden genoemd. De vorige Europese tour dateert uit 2017 met onder andere shows op Graspop en in de Ziggo Dome.