Advertisement

Winactie Dauwpop: Ben jij dé festivalganger van Overijssel?

Dauwpop 2019
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Ben jij elke week wel bij een concert of festival in Overijssel te vinden? Dan maak je kans op VIP-tickets voor Dauwpop 2020 en meer!

Samen met enkele poppodia (Burgerweeshuis, Hedon, Metropool en Poppunt Overijssel) gaat Dauwpop op zoek naar de enige echte ”Live Beast From The East”; dé concert- en festivalganger van het oosten. De actie komt met een flinke lading prijzen, waaronder concertkaarten en merchandise-pakketten. De hoofdprijs is de ”Golden Ticket”. Hiermee win je VIP-tickets voor Dauwpop 2020! Ook krijg je tijdens het seizoen 2019-2020 toegang tot de producties in bovengenoemde poppodia.

Vind jij dat je het concert- en festivalbeest van het oosten bent? Meedoen met de actie kan via de Live Beast-website. Motivaties voor je deelname zijn niet nodig, wel maken originele aanmeldingen meer kans op prijzen. De winnaars worden over twee weken bekendgemaakt. Sta jij volgend jaar als VIP op Dauwpop?

Dauwpop 2020

Dauwpop 2019
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Dansen in boerenschuren, gitaren beuken in een drive-in bioscoop en zweten in een dampende feestkroeg: je doet het allemaal op Dauwpop. Dit verrassende festival vindt plaats op Hemelvaartsdag en sleept naast de randactiviteiten knallers van acts binnen. Bands zoals Nothing But Thieves, De Staat en Kraantje Pappie stonden al eerder op de planken.

  • Locatie: Hellendoorn, Overijssel
  • Data: 21 mei 2020
  • Tickets: kaartverkoop start binnenkort
  • Voor meer informatie bezoek je de officiële festivalwebsite.
Dauwpop Logo

Dauwpop 2024

Locatie
Nederland
Hellendoorn, Nederland
Datum 31 mei - 1 juni 2024
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen