Graspop 2020 bevestigt Judas Priest en kondigt kaartverkoop aan

Judas Priest

Eerder vandaag liet Judas Priest via social media al weten de tweede naam te zijn voor Graspop 2020. Inmiddels heeft Graspop de band ook bevestigd. Ook laat het Belgische festival weten dat de kaartverkoop op vrijdag 15 november begint .

Judas Priest is inmiddels een bekende act op het metal festival. Sinds 2001 heeft de band al zes optredens op hun naam staan in Dessel. 2020 wordt de zevende keer dat de heren het podium op het Belgische festival betreden. Graspop maakt tevens bekend dat Judas Priest de rol van headliner zal gaan vervullen. Gisteren werd Iron Maiden al bekendgemaakt.

Via de social media laat Graspop weten dat de ticketverkoop vrijdag 15 november om 10:00 van start gaat. Over de prijzen is verder nog niks bekend.

Judas Priest

Judas Priest werd in 1969 opgericht en is een zeer gewaardeerde band in de hardrock- en metalwereld. De Britten brachten in hun lange bestaan 18 studioalbums uit waarvan British SteelPainkiller en Screaming for Vengeance als klassiekers binnen het genre worden gezien. In 2018 bracht de groep hun laatste langspeler Firepower uit. Judas Priest speelde in het verleden op Hellfest, Download, Rock Am Ring en Lokerse Feesten.

Graspop 2020

Graspop 2018
Foto: Samuel van der Lee / Festileaks

Graspop Metal Meeting, zoals het Belgische festival voluit heet, vindt jaarlijks plaats in het Belgische Dessel. Dit jaar gaat het festival net als in 2018 door het leven als Graspop XL. Het festival biedt plaats aan de beste acts uit het metal- en rockgenre en dat voor drie dagen lang. Vorig jaar vonden Within Temptation, Slayer, Slipknot en Kiss nog de weg naar België. Komende zomer is het de beurt o.a. Iron Maiden.

  • Locatie: Dessel, België
  • Datum: 18-21 juni 2020
  • Tickets: te koop vanaf vrijdag 15 november 10u via Ticketmaster.
  • Meer informatie vind je op de website van Graspop.

Graspop Metal Meeting Logo

Graspop Metal Meeting 2025

Locatie
België
Dessel, België
Datum 19-22 juni 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen