Lokeren op tourshirt Judas Priest

Judas Priest

Een opvallende stad pronkt op het tourshirt van Judas Priest. Zo is te zien dat Judas Priest aan het einde van hun tournee in Lokeren te zien is. In die periode vindt ook Lokerse Feesten plaats, die op 5 augustus een metaldag organiseren.

Op het shirt staat Lokeren bovendien naast Tilburg genoemd. De Britse metalband geeft op 6 augustus een optreden in de Tilburgse concertzaal. Lokerse Feesten vindt plaats van 3 tot en met 12 augustus, en zoals al vermeldt organiseert het festival op zondag 5 augustus een metaldag. Eerder werd bekend dat Gojira, Hatebreed, Steel Panther en Brides of Lucifer op 5 augustus in Lokeren te bewonderen zijn. Het festival liet bij die bekendmaking weten dat er nog 1 headliner en 2 andere bands bekendgemaakt worden. Is Judas Priest de ontbrekende headliner? Hieronder vind je het een foto van het tourshirt van de Britse metalband.

Naar aanleiding van het opgedoken tourshirt hebben wij contact gezocht met de organisatie van Lokerse Feesten over een mogelijk optreden van Judas Priest. Het festival wilde liever niet reageren op deze gebeurtenis.

Judas Priest

Judas Priest werd in 1969 opgericht en is een zeer gewaardeerde band in de hardrock- en metalwereld. De Britten brachten in hun lange bestaan 18 studioalbums uit waarvan British Steel, Painkiller en Screaming for Vengeance als klassiekers binnen het genre worden gezien. Eerder dit jaar bracht de groep hun nieuwste langspeler Firepower uit. Judas Priest speelde in het verleden op Hellfest, Download, Rock Am Ring en Sziget.

Lokerse Feesten 2018

Lokerse Feesten 2016

De 44ste editie van de De Lokerse Feesten vindt plaats van 3 t/m 12 augustus in het Belgische Lokeren. Vorig jaar gaven onder andere Mark Ronson, Tom OdellThe OffspringMarilyn Manson, Megadeth en Pixies acte de présance het festival. Dit jaar zijn onder meer Kasabian, Simple Minds en Dropkick Murphys publiekstrekkers. Meer informatie vind je op de website van het Lokerse festival.

Lokerse Feesten Logo

Lokerse Feesten 2023

Locatie
België
Lokeren, België
Datum 4-13 augustus 2023
Tickets Kopen