Krezip doet festivalshows in 2020

Krezip
Photo: Starsquid

Krezip zet hun comeback nog even voort! De band kondigt aan volgend jaar festivals aan te doen.

Na hun fantastische optreden op Pinkpop eerder dit jaar, zet de Tilburgse band hun zegetocht volgend jaar voort. Op hun Facebookpagina laten ze weten in 2020 naar de festivalweides te komen. Welke dit precies zijn, is nog niet bekend. Check de aankondiging hieronder.

Na 10 jaar kondigde de band eerder dit jaar een reünie aan op Pinkpop. Het bleef niet bij het schitterende optreden op het Limburgse festival. De band speelde nog drie shows in de Ziggo Dome, bracht het nieuwe album ”Sweet High” uit én kondigde een optreden aan op Vrienden van Amstel Live in januari 2020.

Krezip

Krezip is een Nederlandse band uit Tilburg. De band onder leiding van Jacqueline Govaert scoorde grote hits met ‘All My Life’, ‘Sweet Goodbyes’ en hun grootste hit ‘I Would Stay’. Voor hun vijfde album, Plug It In kreeg de band een gouden plaat. In 2008 maakte de band bekend dat ze uit elkaar gingen. Het laatste optreden van de groep was in 2009 in de Heineken Music Hall.

De band stond in het verleden al vaak op Pinkpop. De band trad maar liefst vijf keer op in Landgraaf. In 2001 was de groep zelfs headliner. Dit jaar speelde de band voor de zesde keer op Pinkpop. Ook bracht de groep een nieuwe plaat uit, genaamd ”Sweet High”. Meer informatie vind je op hun officiële website.