Stadspark Live 2020 komt met onder andere Iggy Pop en The Script

Iggy Pop
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Stadspark Live 2020 maakt vandaag 4 namen bekend. Onder andere Iggy Pop en The Script staan op het affiche van de tweede editie.

Niet alleen Iggy Pop en The Script zullen in op 20 juni afreizen naar het noorden van ons land. De organisatie maakte namelijk nog twee andere namen bekend. Ook de volgende artiesten gaan een optreden verzorgen op het eendaagse festival:

  • Kensington
  • Passenger

Afgelopen zomer vond de eerste editie plaats van Stadspark Live. Hier traden toen onder andere Sting, Anouk en The Specials op. Stadspark was bovendien niet het enige festival wat afgelopen festivalseizoen zijn debuut maakte. Ook Hullabaloo werd voor de eerste keer georganiseerd op dezelfde locatie in Groningen.

Iggy Pop

Down The Rabbit Hole 2015
Foto: Kamiel Scholten / Festileaks

De legendarische rocker Iggy Pop werd bekend met zijn band The Stooges. Daarmee heeft hij destijds vijf albums uitgebracht. In 2013 brachten ze samen weer een album uit als onderdeel van hun reünie.

Als soloartiest doet Iggy Pop het ook goed: hij heeft maar liefst 17 albums uitgebracht. De rockster is vooral bekend van zijn hits ‘The Passenger’ en ‘Lust For Life’. 42 jaar later is hij nog altijd alive and kicking. De punklegende bracht in 2016 nog Post Punk Depression uit, een samenwerking met Josh Homme en Arctic Monkeys-drummer Matt Helders. In 2017 was de Amerikaan te zien op onder meer Lowlands en een jaar later stond hij op Paaspop. Deze zomer stond de zanger onder meer nog op Mad Cool en Trondheim Rocks.

Stadspark Live 2020

Stadspark Live wordt in 2020 voor de tweede keer georganiseerd. Het eendaagse festival vindt plaats op zaterdag 20 juni in Groningen. Vorig festivalseizoen werd de eerste editie afgetrapt met optredens van onder andere Sting, Anouk en The Specials. Informatie over de kaartverkoop volgt nog.

  • Locatie: Stadspark, Groningen
  • Datum: 20 juni 2020
  • Tickets: Nog niet bekend
  • Voor meer informatie bezoek je de officiële festivalwebsite