Zwarte Cross 2020 onthult halverwege januari eerste namen

Zwarte Cross
Photo: Joëlle van Wissen / Festileaks

Goed nieuws vanuit Lichtenvoorde. Over twee maanden is het zover. Dan komen de eerste namen voor Zwarte Cross 2020.

Benieuwd naar de eerste namen voor het festival in Lichtenvoorde? Halverwege januari is het zover. Dan weten we eindelijk wie de eerste acts voor het Achterhoekse festival zijn. Dat maakt de organisatie van komende editie zelf bekend. Ondanks dat er nog geen acts zijn aangekondigd is het evenement al helemaal uitverkocht.

Het thema van de komende editie van het festival is ”Jullie kunnen het!” Daarnaast staat de komende editie van het evenement in het teken van het afscheid van Tante Rikie.

Afgelopen zomer waren onder meer Scooter, The Black Eyed Peas en Kraantje Pappie van de partij. Wij van Festileaks waren er afgelopen jaar ook bij en hebben alle hoogtepunten voor je op een rijtje gezet.

Zwarte Cross 2020

Zwarte Cross 2018
Photo: Dianne de Kievit / Festileaks

Doldwaze crossers, liters Nozem en meer podia dan je je kan voorstellen: Zwarte Cross heeft het allemaal. Naast de muziek en het crossprogramma zijn er bergen randactiviteiten, theater en cabaret op het terrein te vinden. Afgelopen editie stonden onder meer Scooter, Kraantje Pappie en The Mavericks op de planken.

  • Locatie: Lichtenvoorde, Nederland
  • Data: 16-19 juli 2020
  • Tickets: volledig uitverkocht.
  • Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de website.