Charlotte de Witte, Amelie Lens, Paul Kalkbrenner en meer rond We Are Electric op EXIT 2019

De voetjes mogen van de vloer op EXIT Festival 2019. Het Servische festival strikt onder meer Charlotte de Witte, Paul Kalkbrenner en Amelie Lens voor haar grootse Dance Arena. De kersverse aankondigingen zijn direct ook kanshebber voor We Are Electric, dat in hetzelfde weekend plaatsvindt. Welke acts volgen het voorbeeld van Charlotte de Witte?

Stilstaan is geen optie bij de Dance Arena van EXIT Festival. Naast bovengenoemde namen zorgen ook onder meer Jeff Mills, Dax J en de eerder bevestigde technogrootheid Carl Cox dat er gedanst wordt tot in de vroege uurtjes. Het houdt trouwens niet op bij deze namen. Alle bevestigde dance- en techno-acts vind je terug in de video en onderstaand overzicht:

 • Paul Kalkbrenner
 • Amelie Lens
 • Charlotte de Witte
 • Jeff Mills
 • Dax J
 • Boris Brejcha
 • Peggy Gou
 • Maceo Plex
 • Monika Kruse
 • Adriatique
 • Johannes Brecht
 • Satori
 • Ilija Djokovic
 • Mladen Tomic
 • Sinisa Tamamovic
 • Lawrence Klein
 • Coeus
 • Milos Vujovic
 • RanchaTek
 • Forniva
 • Runy

De uiterst dansbare acts worden toegevoegd aan een affiche met onder meer The Cure, Greta Van FleetSofi Tukker, Tom Walker en Dimitri Vegas & Like Mike.

De gloednieuwe namen zijn ook interessant voor het elektronische dansfestijn We Are Electric. Beide festivals vinden namelijk in hetzelfde weekend plaats en zullen ongetwijfeld enkele namen delen. Zo is Charlotte de Witte alvast de eerste act die beide festivals aandoet.

Charlotte de Witte

Charlotte de Witte begon haar carrière als ‘Raving George’ en werkte onder dit pseudoniem onder andere samen met Oscar And The Wolf. In 2015 verwierp de Belgische haar artiestennaam om onder haar eigen naam verder te gaan. Sindsdien is De Witte bezig aan een razende ontwikkeling en staat ze inmiddels bekend als een van de beste techno-dj’s van België. Met hits als ‘Wisdom’, ‘The Healer’ en ‘Closer’ speelt ze tegenwoordig menig festival plat.

Ook dit jaar doet De Witte weer een groot aantal festivals aan. De dj is terug te vinden op onder meer Mad Cool Festival, We Are Electric, Main Square en EXIT Festival.

EXIT Festival 2019

EXIT Festival 2018

Het Servische EXIT Festival vindt dit jaar plaats van 4 tot en met 7 juli in Novi Sad. Met de aankondigingen van onder meer Sofi TukkerThe Cure, Paul Kalkbrenner, Carl Cox en Dimitri Vegas & Like Mike is de toon gezet voor de line-up. Voor meer over het festival kun je terecht op de officiële festivalwebsite.

EXIT Festival steunt niet alleen op een sterke line-up, maar ook op een fabelachtige locatie. De nachtelijke sferen in en rondom het Fort van Petrovaradin maken de festivalervaring namelijk compleet. Niet voor niets won het festival afgelopen jaar de Festileaks Festival Award voor ‘beste locatie’. Nieuwsgierig geworden naar hoe EXIT wordt ervaren door de bezoekers? Check dan snel het festivalrapport van afgelopen editie.