Skepta en meer voor EXIT Festival 2019

EXIT Festival 2019 breidt de line-up verder uit met vele hiphopacts. Onder meer hiphopgrootheid Skepta brengt deze zomer een bezoekje aan het Servische festival.

Onder de noemer ‘EXIT gang’ onthult het Servische festival een hele reeks acts voor een compleet hiphopfestijn op het festivalterrein. Naast Skepta zijn onder meer IAMDDB en Desiigner van de partij. Alle bevestigingen zijn terug te vinden in onderstaand overzicht en Twitterpost.

De hiphopacts maken onderdeel uit van het affiche met onder meer Sofi TukkerThe Cure,Charlotte de Witte, Carl Cox en Dimitri Vegas & Like Mike.

 • Skepta
 • Desiigner
 • IAMDDB
 • Bad Copy
 • HAZZE
 • High5
 • Krankšvester
 • Krešo Bengalka
 • Sasji MC
 • Vojko V
 • Atlas Erotika
 • Bekfleš
 • Buntai
 • Cake Boys
 • Elon Fam
 • I.N.D.I.G.O.
 • Irie Scratch & Shorty P
 • Klinac
 • Vatra
 • 3Ozona
 • DJ Laki & DJ Rokam
 • Bajko Felix
 • In Da Klub
 • Lil Yung
 • Luka Brasi
 • New Wave
 • Palace
 • Plyz
 • Traples
 • Trepaji il Krepaj
 • Vaske
 • Yung Rosh
 • Zimski

Skepta

De 36-jarige Joseph Junior Adenuga, oftewel Skepta, timmert al geruime tijd aan de weg. Zijn carrière startte al in 2003, maar vooral in de laatste jaren is de rapper uitgegroeid tot een wereldster. Met twee NME Awards, een Mercury Price voor beste album en hits als ‘Shutdown’ is Skepta niet meer weg te denken uit de grime. Niet voor niets dus dat festivals hem graag boeken. Dit jaar speelt Skepta op onder andere Melt FestivalField Day,Down The Rabbit Hole en Dour. Zijn geplande optreden op Woo HAH! moest hij onlangs afzeggen.

EXIT Festival 2019

EXIT Festival 2018

Het Servische EXIT Festival vindt dit jaar plaats van 4 tot en met 7 juli in Novi Sad. Met de aankondigingen van onder meer The Cure, Charlotte de Witte, Carl Cox en Dimitri Vegas & Like Mike is de toon gezet voor de line-up. Voor meer over het festival kun je terecht op de officiële festivalwebsite.

EXIT Festival steunt niet alleen op een sterke line-up, maar ook op een fabelachtige locatie. De nachtelijke sferen in en rondom het Fort van Petrovaradin maken de festivalervaring namelijk compleet. Niet voor niets won het festival afgelopen jaar de Festileaks Festival Award voor ‘beste locatie’. Nieuwsgierig geworden naar hoe EXIT wordt ervaren door de bezoekers? Check dan snel het festivalrapport van afgelopen editie.

EXIT Festival Logo

EXIT Festival 2021

Locatie
Servië
Novi Sad, Servië
Datum 8-11 juli 2021
Line-up
David Guetta
Paul Kalkbrenner
DJ Snake
Tickets Niet meer beschikbaar.