Advertisement

Dit is jullie Festival Wishlist voor Down The Rabbit Hole 2020

DTRH
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Is het al zomer? Wij kunnen nu al niet meer wachten op Down The Rabbit Hole 2019. Tot nu toe weten we echter nog vrij weinig over komende editie en is ook de eerste aankondiging nog ver te zoeken. Daarom gingen wij maar op zoek naar de stem van het volk en vroegen we jullie wie jullie graag op Down The Rabbit Hole 2020 willen zien. Dit is jullie Festival Wishlist:

De Down The Rabbit Hole Droomposter

Wauw, wat een poster hebben jullie samengesteld voor DTRH 2020! Bovenaan het affiche schitteren enkele van de grootste indie-artiesten van het moment: Tame Impala, The Strokes en Lana del Rey. Ook op de rest van de line-up is het voornamelijk indie en alternatieve pop wat de klok slaat. Wat te denken van Sam Fender, Empire of the Sun en FKA Twigs? Daarnaast zijn ook de gitaren goed vertegenwoordigd op jullie droomposter. Er kan o.a. gemosht worden bij Fontaines D.C., IDLES en Sports Team. En ja, zelfs voor hiphop is een plekje te vinden, en wel voor Goldband en KAYTRANADA.

Dansen en raven zijn bovendien essentieel voor een succesvolle Down the Rabbit Hole, als we jullie mogen geloven. Over de hele poster vinden we knallers van elektronische acts. Van Chemical Brothers op de tweede rij tot Joost van Bellen, Four Tet en Bicep in het kleinste lettertype. Het lijkt erop dat er op Down The Rabbit Hole 2020 weer weinig geslapen zal worden!

Geloofwaardigheid

Dat jullie een geweldige wishlist hebben samengesteld is wel duidelijk, maar hoe geloofwaardig is dit nou eigenlijk? Laten we beginnen met het goede nieuws: sommige namen zijn bijzonder realistisch. Neem bijvoorbeeld Tame Impala, met een nieuw album in aankomst en al de eerst Europese festivals op de agenda is de kans dat ze ook DTRH aandoen relatief groot. Daarom staan ze bovenaan ons geruchtenoverzicht voor Down The Rabbit Hole 2020, waar ook HAIM, Chemical Brothers en London Grammar te vinden zijn. Wie weet zitten jullie er dus net zo ver naast met jullie droomposter.

Het is echter niet allemaal rozengeur en maneschijn. Zo is Lana del Rey niet de gemakkelijkste artiest om te boeken. Van het handjevol shows dat ze jaarlijks in Europa geeft, is slechts een fractie op festivals. Hetzelfde geldt voor The Strokes en FKA Twigs, alhoewel zij dan wel weer eerder op de planken van Down The Rabbit Hole stond (in 2015). Verder hebben jullie echter een goeie mix gevonden van grote en kleine artiesten die allemaal graag op festivals staan. Nu maar hopen dat de boekers van Down the Rabbit Hole meekijken. Wij houden je in ieder geval op de hoogte van alle geruchten en bevestigingen rondom Down The Rabbit Hole 2020.

Down The Rabbit Hole 2020

Down The Rabbit Hole 2020

DTRH
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Down The Rabbit Hole. Dat is waar je bent wie je bent wanneer niemand je kan zien. Ooit ontstaan als spin-off van Lowlands, inmiddels zo veel meer dan dat. Verwacht op Down The Rabbit Hole (wij mogen ‘DTRH’ zeggen) een positieve en gebalanceerde line-up voor de fijnproever, aangevuld door te gekke feestjes en mensen met een gezonde dosis levenszin.

In 2020 moeten we een jaar overslaan: door het aanhoudende coronavirus gaat het festival niet door. Onder andere Disclosure, FKA twigs en Tyler, The Creator sierden het affiche. Zoek nog een beetje troost van de afgelasting met behulp van onze playlist:

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2024

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 5-7 juli 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.