Eurosonic Noorderslag 2020 presenteert blokkenschema en app

Eurosonic Noorderslag live

Het blokkenschema van Eurosonic Noorderslag 2020 is bekend. Deze is zowel te zien op de website, als ook in de speciale ESNS-app die vanaf vandaag te downloaden is.

Met de bekendmaking van de speeltijden van de ruim 300 artiesten kunnen bezoekers beginnen aan hun muzikale puzzel. Wanneer spelen bijvoorbeeld acts als Inhaler, Duncan Laurence of Spinvis? Check het snel op de website of de app. Daarmee blijf je ook op de hoogte van het laatste nieuws over zowel het festival als de conferentie.

Op artiestengebied is er ook nieuws uit het hoge noorden. Het optreden van het Franse Prudence is geannuleerd; Georgia vervangt.

Eurosonic Noorderslag 2020

Eurosonic Noorderslag 2020 vindt plaats van 15 tot en met 18 januari in Groningen. Het festival is een broedplaats voor nationaal en internationaal talent. Zo hebben onder meer Dua Lipa, Hozier, Roosevelt en Royal Blood hier hun eerste stappen gezet. Tijdens de editie van 2019 waren onder andere Thomas Azier, NielsonJett Rebel en Douwe Bob te zien. Volgend jaar staan onder meer Inhaler, Duncan Laurence, Eefje de Visser en Joost op de poster.

  • Datum: 15-18 januari 2020
  • Locatie: De Oosterpoort en verschillende locaties in Groningen
  • Tickets: van €32,50 voor een dagkaart tot €159,50 voor een passe-partout
  • Meer informatie vind je op de officiële website
Eurosonic Noorderslag Logo

Eurosonic Noorderslag 2023

Locatie
Nederland
Groningen, Nederland
Datum 18-21 januari 2023
Line-up
Aiko, Aze, Kety Fusco +30 meer
Tickets Kopen