Advertisement

Pukkelpop 2020 start verkoop Early Bird Tickets

Photo: Pukkelpop – JOKKO

De Early Bird verkoop van Pukkelpop is van start gegaan! Tot en met 31 december 2019 kun je profiteren van korting op zowel combitickets als drank- en eetbonnen.

Met de Early Bird verzeker je jezelf voor één van de mooiste festivals die de Benelux te bieden heeft. De fans van Pukkelpop kunnen nu al (met korting) een weekendticket aanschaffen. Daar zit ook gratis vervoer van en naar het festival bij via NMBS & De Lijn. Nog niet zeker op welke camping je wilt verblijven? Campingtickets zijn altijd op een later moment nog aan te schaffen. Een campingticket voor Camping Relax zit er standaard bij. Daarnaast kun je ook alvast inslaan op de consumptiebonnen. Deze zijn namelijk ook alvast te koop via de website.

Voor de Pukkelpop liefhebber dus een mooie kans om nu direct je slag te slaan. Het vergt wel wat vertrouwen in de organisatie. Het Vlaamse festival maakte namelijk nog geen artiesten bekend. Wel werd vorige week de wishlist geopend. Hopelijk zullen de eerste namen niet lang meer op zich laten wachten.

Check hieronder de aankondiging op facebook:

Pukkelpop 2020

https://youtu.be/zwSusCp2EiI

Pukkelpop telt doorgaans zo’n tien podia, meer dan tweehonderd artiesten en een prachtige festivalweide. Het festival staat bekend als een gigantisch feest en legt mede daardoor ook steeds meer de focus op elektronische muziek en hiphop. Toch blijft het grootste deel van het programma bestaan uit bands. Op Pukkelpop 2019 sierden onder andere Tame Impala, Twenty One Pilots en The National (2x) het affiche. Verder maakt het festival steevast indruk met een schitterend aangeklede locatie. Voor Pukkelpop 2020 zijn nog geen namen bekend.

  • Locatie: Kiewit, België
  • Datum: 20 t/m 23 augustus
  • Tickets: Early Bird €205, normaal €215.
  • Voor meer informatie check je de officiële site van het festival
Pukkelpop Logo

Pukkelpop 2024

Locatie
België
Hasselt, België
Datum 15-18 augustus 2024
Tickets Kopen