Pukkelpop 2020 opent de wishlist

665
Photo: Pukkelpop - JOKKO

De hype voor Pukkelpop 2020 kan officieel beginnen: de wishlist is geopend. Via de website kun je doorgeven welke artiesten je graag op het festival terugziet.

De stilte rondom het Belgische festival is vandaag geëindigd. Vanaf vandaag kun je jouw favoriete artiesten invullen op de site van Pukkelpop 2020. Hier kun je drie namen doorgeven die volgens jou een plekje verdienen op het programma. Als je meedoet, kun je zelfs de eerste combitickets bemachtigen voor jezelf en twee vrienden. Ook worden de eerste 5.000 inzendingen beloond met een exclusieve sticker van Pukkelpop (let op: dit geldt alleen voor Belgische invullers van de wishlist).

Pukkelpop vindt volgend jaar plaats van 20 t/m 23 augustus in het Belgische Kiewit. Er zijn nog geen namen bekendgemaakt voor komende editie. Afgelopen editie stonden onder andere Tame Impala en Twenty One Pilots op het festival. The National speelde zelfs twee verschillende shows.

Pukkelpop 2020

https://www.youtube.com/watch?v=zwSusCp2EiI

Pukkelpop telt doorgaans zo’n tien podia, meer dan tweehonderd artiesten en een prachtige festivalweide. Het festival staat bekend als een gigantisch feest en legt mede daardoor ook steeds meer de focus op elektronische muziek en hiphop. Toch blijft het grootste deel van het programma bestaan uit bands. Op Pukkelpop 2019 sierden onder andere Tame Impala, Twenty One Pilots en The National (2x) het affiche. Verder maakt het festival steevast indruk met een schitterend aangeklede locatie. Voor Pukkelpop 2020 zijn nog geen namen bekend.

  • Locatie: Kiewit, België
  • Datum: 20 t/m 23 augustus
  • Tickets: Nog niet bekend
  • Voor meer informatie check je de officiële site van het festival
Ik zou me eigenlijk volledig op m'n studie moeten richten. In plaats daarvan schrijf ik hier af en toe iets en ga ik zoveel mogelijk festivals/concerten af. Ik ben klein dus je vindt mij meestal op het balkon. Favoriete bands zijn De Staat, Green Day en Biffy f*cking Clyro.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.