Robyn week voor Lowlands naar Way Out West 2020

Robyn

Een nieuwe kanshebber voor Lowlands! Robyn staat een week voor het festival in Biddinghuizen op het Zweedse Way Out West.

De Zweedse popprinses staat als headliner geprogrammeerd op Way Out West. Ze sluit het festival op zaterdag af. De Twitter-aankondiging van de organisatie vind je hieronder.

Een week voor het Zweedse festival vindt Lowlands plaats. Er is dus een kans dat Robyn een bezoek brengt aan Biddinghuizen. In hetzelfde weekend gaat ook Pukkelpop van start. De mogelijkheid bestaat dus dat de zangeres na Way Out West Nederland of België bezoekt.

Robyn

Robyn

De Zweedse zangeres Robyn ken je waarschijnlijk wel van haar monsterhits ‘Dancing On My Own’ en ‘Missing You’. In 2007 brak ze door met haar wereldbekende single ‘With Every Heartbeat’. Inmiddels heeft de Zweedse al zeven albums op haar naam staan, waarvan Honey het meest recente is. Dit jaar prijkte haar naam onder andere al op de affiches van Open’erRoskildeDown The Rabbit Hole en Rock Werchter. Met deze optredens wist ze het tot de hogere regionen van de Festivalacts Top 100 te schoppen. In 2020 staat ze onder meer op het Deense NorthSide.

Way Out West 2020

Way Out West entrance

Way Out West is een driedaags festival, dat in een groot park plaatsvindt. Hierdoor is het terrein mooi bosachtig en zijn er meertjes te vinden. Het festival staat erom bekend gevarieerde line-ups samen te stellen. Voor dit jaar staan tot nu toe Khalid, Robyn, Bon Iver en FKA Twigs op het programma. In 2019 stonden onder meer The Cure, Stormzy en Cardi B op het affiche.

  • Locatie: Slottsskogen, Göteborg, Zweden
  • Datum: 13 tot en met 15 augustus 2020
  • Tickets: een 1 day pass kost ongeveer €85,-, 2 day pass ongeveer €151,- en een 3 day pass ongeveer €170,-. Prijzen stijgen vanaf 13 januari.
  • Voor meer informatie bezoek je de website van het festival.