Pukkelpop 2019 strikt Mura Masa, Kelis en meer

617

Pukkelpop zet vandaag de turbo erop met maar liefst 31 toevoegingen aan de line-up. Onder andere Mura Masa en Kelis treden medio augustus aan in het Belgische Kiewit.

De organisatie publiceert naast Mura Masa en Kelis nog veel meer acts. Zo verzorgen ook groepen als Jewels, Evil Invaders en het DJ-collectief DTM Funk B2B Arno Lemons shows op het festival.

De organisatie strikte in een eerder stadium bands als Tame Impala, Twenty One Pilots en The National. Er is iets bijzonders aan de hand met deze laatste formatie rond zanger Matt Berninger. Het festival wordt namelijk twee keer aangedaan: op vrijdag en op zondag. Hiernaast brengen de heren dit jaar een nieuw album en film uit.

Check hieronder alle nieuwe namen en de officiële Facebookaankondiging:

 • Mura Masa
 • Kelis
 • A Local Hero
 • Atis
 • Ata Kak
 • Bearsøme
 • Bjeor
 • Blu Samu
 • Brihang
 • Cellini
 • DaBaby
 • DJ Berre
 • DTM Funk B2B Arno Lemons
 • Eagl
 • Evil Invaders
 • Faisal
 • Fornet
 • FULCO
 • Jacin Trill & Leafs Sensei
 • Jewels
 • Klaps
 • LEFTO
 • M&T & RTTN feat. Mc Seko & MC Mota
 • Maxim Lany
 • One Track Brain
 • Plague Vendor
 • Robbing Millions
 • SHDDR
 • Shht
 • Susobrino
 • Timmerman

Mura Masa

Mura Masa is een Engelse producer en multi-instrumentalist die sinds 2014 aan de muzikale weg timmert. Hoewel hij in 2015 al successen boekte met nummers als ‘Firefly’ en ‘Love For That’, brak hij in 2016 pas echt door met het nummer ‘Lovesick’. In 2017 verscheen vervolgens zijn debuutalbum Mura Masa.

De afgelopen jaren was Mura Masa al op talloze Europese festivalweides te vinden. Dit jaar doet hij onder meer Pukkelpop, Sziget en Pohoda Festival aan.

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Pukkelpop 2019

Pukkelpop houdt dit jaar zijn 34ste editie van festival. Het evenement kent tien podia, meer dan 200 artiesten en een prachtige festivalweide. Het festival maakt namelijk indruk met een schitterend aangeklede locatie, wat de aankomende editie natuurlijk niet anders zal zijn. Het festival staat bekend als een gigantisch feest en legt mede daardoor ook steeds meer de focus op elektronische muziek en hiphop. Toch blijft het grootste deel van het programma bestaan uit bands.

In 2018 stonden onder meer Arcade Fire, N.E.R.D. en Kendrick Lamar op Pukkelpop. Dit jaar sieren onder andere Tame Impala, Twenty One Pilots en The National (2x) het affiche. Ontdek alvast wat je kunt verwachten van de show van headliners Twenty One Pilots en Tama Impala. De kaartverkoop voor het festival is in volle gang. Voor meer informatie check je de officiële site van het festival.

Beluister ook onze Spotify-playlist van Pukkelpop:

Mijn eerste festivalbezoek was in 2012 op Pinkpop, waarvoor ik op het allerlaatste moment een gratis ticket ontving. Sindsdien ben ik veel meer in het festivalleven gegroeid en bezoek ik ieder jaar wel twee grote festivals. Gedurende al deze liveshows heb ik een eigen muziekvoorkeur ontwikkeld: metal + alternatieve rock. Mijn favoriete bands zijn bijvoorbeeld System Of A Down, Tool en Within Temptation, maar ook rustigere bands zoals Radiohead en Sonata Arctica vind ik zeer goed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.