‘Geen Lana del Rey en Tame Impala op Down The Rabbit Hole 2020’

623

Tame Impala en Lana del Rey komen dit jaar niet naar Down The Rabbit Hole. Dat vertelt een woordvoerder van Mojo in de Gelderlander. De twee acts waren publieksfavorieten voor de (ogenschijnlijk) overgebleven headline-spot.

In een interview met de Gelderlander laat Bente Bollmann van Mojo weten dat het festival zeer afhankelijk is van beschikbaarheid van acts: “Lana del Rey hebben we wel geprobeerd te boeken, maar zij was helaas niet beschikbaar. Ook Tame Impala komt niet.”

Of we überhaupt nog een echt grote act mogen verwachten, is onduidelijk. De verwachtingen worden in ieder geval flink ingeperkt: “Binnenkort maken we nog een paar extra acts bekend, maar qua grote namen zijn we er nu wel zo’n beetje.”

Down The Rabbit Hole maakte vandaag een serie nieuwe namen bekend, met onder meer Sam Fender en Brittany Howard. Deze voegen zich bij onder meer Disclosure en FKA twigs, die een tijdje terug al aangekondigd werden. Er klinkt kritiek op de aankomende editie, omdat een echt grote headliner ontbreekt. Volgens Mojo valt of staat het festival echter niet met grote headliners en gaat het meer om de sfeer en de muzikale ontdekkingstocht. Ook geeft Bollmann aan dat de kaartverkoop ”zeer voorspoedig” verloopt.

De rest van het interview in de Gelderlander lees je hier.

Down The Rabbit Hole 2020

Down The Rabbit Hole 2020

DTRH
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Down The Rabbit Hole. Dat is waar je bent wie je bent wanneer niemand je kan zien. Ooit ontstaan als spin-off van Lowlands, inmiddels zo veel meer dan dat. Verwacht op Down The Rabbit Hole (wij mogen ‘DTRH’ zeggen) een positieve en gebalanceerde line-up voor de fijnproever, aangevuld door te gekke feestjes en mensen met een gezonde dosis levenszin.

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

In 2020 moeten we een jaar overslaan: door het aanhoudende coronavirus gaat het festival niet door. Onder andere Disclosure, FKA twigs en Tyler, The Creator sierden het affiche. Zoek nog een beetje troost van de afgelasting met behulp van onze playlist:

Linksvoor te vinden bij meet-ups, FESTEN of andere Festileaksfeestjes. Dol op elektronische beukplaten, harde festivalanthems en glitterende disco. Zingt bij The National, stampt bij Paul Kalkbrenner, danst bij Oscar And The Wolf en Dua Lipa en springt bij Cage The Elephant. Hoopt ooit Michael te vinden op de festivalweides.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.