Vanavond nieuwe namen voor Best Kept Secret 2020

401
BKS 2019 terrein
Photo: Festileaks

Er komt weer een lading nieuwe namen aan voor Best Kept Secret 2020. Om 18.00 uur maakt het festival deze kersverse acts bekend.

De acts worden gepresenteerd in de eerste Best Kept Secret-podcast, genaamd De Zendmast. Naast de aankondiging van de namen beantwoorden de hosts enkele vragen. Ook praten er twee gasten mee over de line-up van het festival. De podcast kan je beluisteren via de website.

Het affiche van Best Kept Secret wordt goed gevuld. Onlangs presenteerde het festival meer dan 50 nieuwe namen, waaronder BADBADNOTGOOD. Je kan nog steeds tickets kopen. Ben je aan het twijfelen om een kaartje te halen? Bekijk voor sfeerimpressies de meest memorabele momenten en beste optredens van de afgelopen editie. Het festival won vorig jaar ook de Festileaks Festivalaward voor ‘Beste Eten & Drinken’. Voor een voorproefje hiervan check je de lekkerste vega(n) gerechten van Best Kept Secret 2019.

Linksvoor te vinden bij meet-ups, FESTEN of andere Festileaksfeestjes. Dol op elektronische beukplaten, harde festivalanthems en glitterende disco. Zingt bij The National, stampt bij Paul Kalkbrenner, danst bij Oscar And The Wolf en Dua Lipa en springt bij Cage The Elephant. Hoopt ooit Michael te vinden op de festivalweides.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.