Best Kept Secret 2020 maakt ticketprijzen bekend

BKS 2019 AMBIENCE
Photo: Jokko / Best Kept Secret Festival

Trek je spaarrekening maar leeg: de ticketprijzen voor Best Kept Secret 2020 zijn bekend. Voor een weekendticket inclusief camping tel je dit jaar €184,- neer. Voor een weekendkaart exclusief camping betaal je €169,-.

De kaartverkoop start op 10 december om 10:00 via de website van Best Kept Secret en Eventim. Mocht je niet de €184,- of €169,- kunnen ophoesten voor een weekendticket met camping, kun je nog altijd een dag de sfeer van het Hilvarenbeekse festival proeven. De prijzen voor alle tickets zijn als volgt:

  • Dagticket: €84,- (exclusief €5 servicekosten) 
  • Weekendkaart inclusief camping: €184,- (exclusief €5,- servicekosten)
  • Weekendkaart exclusief camping: €169,- (exclusief €5,- servicekosten)
  • Groepsticket: 10 tickets met €10,- korting per ticket

Het is ieder jaar weer even op een houtje bijten, maar dit jaar krijg je er opnieuw heel veel voor terug. Tot nu toe weet je in ieder geval zeker dat je The National en Massive Attack live gaat zien in Hilvarenbeek. Over de komst van acts als Robyn en Lana Del Rey wordt nog gespeculeerd. Check alle kanshebbers in ons geruchtenoverzicht.

De prijzen voor je ticket zijn dit jaar iets hoger dan 2019. Toen was je €158,- kwijt voor een weekendticket. Voor een dagkaartje betaalde je €85,-. Daarvoor kon je wel een kijkje nemen op het gloednieuwe festivalterrein en (door een heuse 3D-bril) bij Kraftwerk.

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2024

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 7-9 juni 2024
Line-up
Paolo Nutini
Disclosure
Justice
Tickets Kopen