Rapper Pop Smoke overleden, zou optreden op WOO HAH! 2020

Pop Smoke

De Amerikaanse rapper Pop Smoke is overleden. Hij stond gepland voor een optreden op o.a. WOO HAH! 2020.

Het Amerikaanse TMZ meldt dat er op woensdagochtend zou zijn ingebroken in het huis van Pop Smoke. Hij raakte daarbij ernstig gewond en overleed in het ziekenhuis. De up-and-coming rapper werkte eerder al samen met o.a. Travis Scott en Nicki Minaj en bracht nog geen twee weken geleden zijn mixtape Meet the Woo 2 uit.

WOO HAH! betuigt op hun socials steun aan familie en nabestaanden van Pop Smoke. Hij stond op het affiche voor de aankomende editie van het festival. Daarnaast stonden ook Les Ardentes in België en Wireless in Engeland op zijn tourschema.

Pop Smoke

Pop Smoke, die eigenlijk Bashar Barakah Jackson heette, bracht in juli 2019 zijn eerste album Meet The Woo uit. Van dat album ken je mogelijk het nummer ‘Welcome To The Party’ wat vorig jaar een grote hit werd. De rapper werd hiermee in één klap bekend. In Europa zou Pop Smoke o.a. op de planken staan bij WOO HAH!, Les Ardentes en Wireless.