Kendrick Lamar verkoopt zondag van WOO HAH! uit

De zondag waarop headliner Kendrick Lamar optreedt op WOO HAH 2020 is uitverkocht. Weekendtickets en dagtickets voor de andere dagen zijn nog wel beschikbaar.

Voor degenen die graag Kendrick Lamar live hadden willen zien op WOO HAH! is er slecht nieuws. Alle kaarten voor de zondag zijn namelijk uitverkocht. De organisatie heeft laten weten dat er ook géén nieuwe tickets in de verkoop komen voor de zondag. Wie Kendrick Lamar graag live wil zien maar geen zondagkaartje heeft weten te scoren moet gaan voor een weekendticket. Of kan zijn geluk beproeven via Ticketswap.

Naast Kendrick Lamar zijn ook Royce Da 5’9” en Sevn Alias te zien op de zondag van WOO HAH!.

Kendrick Lamar

Kendrick Lamar brak in 2012 door met zijn album Good Kid, M.A.A.D City en werd door de media direct bestempeld als ‘the next big thing’. Inmiddels zijn we drie albums verder en blijkt dat de vele journalisten het bij het juiste eind hadden, want de rapper staat inmiddels bekend als één van de grootste in de hiphopscene. Lamar mengt harde beats met rake teksten die gaan over politiek, de rassenkwestie en taboes. Zijn laatste album DAMN. bleek zo’n groot succes, dat vrijwel het gehele album terug te vinden was in de Single Top 100. Een songwriter van de bovenste plank dus. 

In 2018 stond de rapper nog op Lowlands en Pukkelpop. Volgend jaar betreedt hij het podium van onder meer WOO HAH!, Bilbao BBK Live en Rock Werchter.

WOO HAH! 2020

Foto: Thijs Jacobs / Festileaks

Iedere zomer verandert het festivalterrein van de Beekse Bergen drie dagen lang in een paradijs voor liefhebbers van hiphop, want dan vindt WOO HAH! plaats. Voor de zevende editie is het de organisatie gelukt een droomheadliner te boeken, namelijk Kendrick Lamar. Hij wordt op de poster vergezeld door namen als A$AP Ferg, Zwangere Guy en EARTHGANG.

Je vindt er naast een aantal van de grootste namen uit het genre, ook ieder jaar genoeg nieuws te ontdekken. Eén ding is zeker bij veel acts: er heerst een fantastische sfeer. Moshpits zijn dan ook volop aanwezig.

  • Locatie: Festivalterrein Beekse Bergen, Nederland
  • Datum: 10-12 juli 2020
  • Tickets: Een weekendkaart inclusief camping kost € 189,-; dagtickets vanaf € 59,- 
  • Voor meer info kun je terecht op onze speciale festivalpagina