Bezwaar tegen vergunning Down The Rabbit Hole 2020 afgewezen

DTRH
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

De gemeente Beuningen beslist in het voordeel van Down The Rabbit Hole. Daarmee is het bezwaar tegen de evenementenvergunning van het driedaagse festival afgewezen.


De gemeente Beuningen geeft de bezwaarmaker ongelijk. Het bezwaar betrof de landbouwwegen rondom de Groene Heuvels. Deze zouden niet toereikend zijn voor het verkeer rondom het driedaagse festival. Volgens de bezwaarmaker zou dit onder meer voor overlast kunnen zorgen.

Volgens de bezwarencommissie voegt het festival echter altijd een uitgebreid verkeersplan bij de aanvraag van de evenementenvergunning. Ook worden de landbouwgronden in de omgeving gebruikt als parkeerterrein. Het risico op overlast of onveilige verkeerssituaties is daarmee minimaal. De evenementenvergunning voor Down The Rabbit Hole blijft daarom gewoon standhouden. 

Aankomend festivalseizoen vindt alweer de zevende editie van Down The Rabbit Hole plaats. Onder meer Disclosure, FKA Twigs en Tyler, The Creator zijn in juli in de Groene Heuvels te vinden. Het coronavirus zorgt echter voor veel onzekerheid rondom de doorgang van festivals. Voorlopig geldt er in Nederland een verbod op evenementen tot en met 1 juni. Of de maatregelen daarna soepeler worden, is vooralsnog onbekend. De organisatie van Down The Rabbit Hole heeft nog geen mededeling gedaan betreffende de huidige maatregelen. 

Down The Rabbit Hole

DTRH
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Down The Rabbit Hole. Dat is waar je bent wie je bent wanneer niemand je kan zien. Ooit ontstaan als spin-off van Lowlands, inmiddels zo veel meer dan dat. Verwacht op Down The Rabbit Hole (wij mogen ‘DTRH’ zeggen) een positieve en gebalanceerde line-up voor de fijnproever, aangevuld door te gekke feestjes en mensen met een gezonde dosis levenszin. In 2020 sieren onder andere Disclosure, FKA twigs en Tyler, The Creator het affiche.

• Locatie: Groene Heuvels
• Datum: 3 – 5 juli 2020
• Tickets: weekendtickets kosten € 177,50, groepstickets zijn uitverkocht.
• Voor meer info kun je terecht op onze speciale festivalpagina

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2023

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 30 juni - 2 juli 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen