Advertisement

The Chemical Brothers en meer naar Electric Castle 2020

De line-up van Electric Castle 2020 is compleet! Bij de laatste namen voor het Roemeense festival zitten onder meer The Chemical Brothers, Placebo en Machine Gun Kelly.

Met deze set namen is het affiche voor het festival helemaal af. Onder de eerste acts zaten Twenty One Pilots, Foals en The Neighbourhood. Twijfel je nog steeds om af te reizen naar Roemenië voor dit festival? Wij hebben 6 redenen op een rijtje gezet om toch een ticket te scoren!

Dit zijn alle nieuwe namen voor Electric Castle 2020:

 • The Chemical Brothers
 • Placebo
 • Machine Gun Kelly
 • Fever 33
 • Kid Francescoli
 • Princess Nokia
 • Bicep (Live)
 • Aurora
 • Sheck
 • Wes
 • Wilkinson
 • Noisia
 • NGHTMRE
 • Tommy Cash
 • Dub Pistols
 • Erol Alkan
 • Mistajam
 • Monki, Illyus & Barrientos
 • Omar Souleyman
 • Droeleo
 • Tokyo Machine
 • Jayda G
 • Mark Farina
 • Natasha Diggs
 • Pala Tape
 • Boca 45
 • Krystal Klear
 • David Penn
 • Tensnake and Hyenah

The Chemical Brothers

The Chemical Brothers timmeren al vanaf 1991 aan de muzikale weg. Met hits als ‘Galvanize’ en ‘Hey Boy, Hey Girl’ zetten ze al jaren iedere festivalweide in vuur en vlam. Zo hebben Pinkpop en Lowlands de succesvolle danceformatie meerdere keren geprogrammeerd. In 2020 staan de heren onder meer op Sónar en Lowlands.

In april van 2019 brachten ze hun meest recente werk uit. Het album No Geography werd door grote muziekplatforms als Pitchfork en NME zeer positief onthaald. Met het nummer ‘Got To Keep On’ van dit album scoorden de heren zelfs weer een bescheiden hitje.

Electric Castle

Foto: Electric Castle 2017

Elk jaar wordt het prachtige Bonțida Bánffy Castle in Bonțida, een dorp in Oost-Roemenië, weer omgetoverd tot de sprookjesachtige locatie van Electric Castle. De muzikale line-up bestaat meestal uit een combi van elektronische muziek, harde gitaren, indie en popmuziek. De line-up bestaat onder andere uit Twenty One Pilots, Foals, The Neighbourhood, The Chemical Brothers en Placebo.

 • Datum: 15-19 juli 2020
 • Locatie: Bonțida, Roemenië
 • Tickets: voor 5 dagen ben je ongeveer €104,- kwijt, inclusief camping is dit ongeveer €133,-
 • Voor meer informatie kun je terecht op de website van het festival.
Electric Castle Logo

Electric Castle 2024

Locatie
Roemenië
Cluj-Napoca, Roemenië
Datum 17-21 juli 2024
Tickets Kopen