Datum voor Best Kept Secret 2021 bekend

511
Carly Rae Jepsen - Best Kept Secret 2019
Photo: Ben Houdijk / Best Kept Secret Festival

Nu de Nederlandse festivalzomer officieel niet meer door gaat, kijken we alvast vooruit naar volgend jaar. Ook Best Kept Secret heeft de datum voor 2021 bekengemaakt in een statement over de nieuwe maatregelen.

In een statement laat de organisatie van Best Kept Secret weten dat de maatregelen hard aankomen. Om de gezondheid van de crew, artiesten en bezoekers te garanderen stelt het festival haar achtste editie uit naar 2021. Nu kunnen we massaal gaan aftellen naar 11, 12 en 13 juni.

Alle gekochte kaarten blijven geldig voor 2021. Zo vraagt de organisatie aan de tickethouders om hun tickets te bewaren. Binnenkort wordt er een mail verstuurd met alle details over de opties betreft de gekochte tickets. Of we de geplande artiesten van dit jaar in 2021 terug gaan zien is nog niet bekend. Wel laat het Best Kept Secret-team weten het gemis van dit jaar dubbel en dwars goed te maken!

Best Kept Secret 2021

Best Kept Secret
Photo: Ben Houdijk / Best Kept Secret Festival

Best Kept Secret vindt doorgaans plaats op het evenemententerrein van de Beekse Bergen en heeft daarmee een prachtige natuurlijke omgeving. Zo kijk je vanaf het terrein over het Victoriameer, waar je op de warmere dagen ook nog eens heerlijk kunt pootjebaden.

Grote headliners met aan de onderkant van de poster nog heel veel te ontdekken: dat typeert de line-up van dit festival. Dit jaar moeten we helaas overslaan. Door het coronavirus kan BKS deze zomer niet plaatsvinden. Voor de 2020 editie stonden o.a. The StrokesThe National, Massive Attack, Fontaines D.C. en Metronomy op het affiche.

Beluister onze Spotify-playlist van Best Kept Secret om je toch een beetje op het festival te kunnen wanen deze zomer:

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Tussen festivals, concerten en reizen door studeer ik leraar aardrijkskunde. Groot fan van Metallica en heilig van overtuigd dat John Coffey een comeback gaat maken