Combitickets Roskilde 2021 uitverkocht

Roskilde Festival 2018
Photo: Niek Bosma / Festileaks

De combitickets voor de 2021-editie van Roskilde zijn al compleet uitverkocht. De geretourneerde tickets voor 2020 waren binnen no-time weer verkocht aan nieuwe geïnteresseerden.

In een statement op de website bedankt het Deense festival voor de support die ze de afgelopen periode hebben gekregen. Begin vorige maand werd duidelijk dat vanwege het coronavirus Roskilde dit jaar niet doorgaat. Verreweg de meeste tickethouders hebben ervoor gekozen om de tickets voor dit jaar om te laten zetten naar volgend jaar. Circa vijftien procent is geretourneerd, maar deze waren binnen enkele uren na de start van de verkoop weer op. Dat betekent dat alle combitickets voor Roskilde 2021 zijn uitverkocht. Wil je het festival volgend jaar toch bezoeken? In de herfst gaan de dagtickets in de verkoop.

Roskilde 2021

Roskilde Festival 2018
Photo: Niek Bosma / Festileaks

Roskilde is sinds 1971 een van de grootste Europese muziekfestivals, met dank aan zijn consequent ijzersterke line-ups. Dit jaar zou het festival haar 50ste verjaardag vieren. Onder meer Taylor SwiftThom YorkeFaith No More en Tyler, the Creator zouden acte de présence geven op het verjaardagspartijtje. Dit jubileumfeest is door het coronavirus verschoven naar volgend jaar. Welke artiesten er dan bij zijn, is nog niet duidelijk.

  • Locatie: Roskilde, Denemarken.
  • Datum: 26 juni t/m 3 juli 2021
  • Prijs: ticket voor alle dagen kost ongeveer € 300,-. Combitickets zijn uitverkocht.
  • Meer informatie vind je op de website van het festival.
Roskilde Festival Logo

Roskilde Festival 2023

Locatie
Denemarken
Roskilde, Denemarken
Datum 24 juni - 1 juli 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen