Open’er 2021 behoudt groot deel line-up 2020

Open'er
Photo: M. Murawski

Open’er festival 2021 behoudt een groot deel van de line-up van 2020. Dat laat de organisatie van het Poolse festival weten in een statement betreffende de afgelasting.

In een reactie op de afgelasting van Open’er Festival 2020 laat festivalbaas Mikolaj Ziolkowski weten dat de organisatie de komende tijd goed gaat gebruiken om de editie in 2021 nóg beter te maken dan de editie van dit jaar zou worden. Daarbij laat hij ook weten dat een groot deel van de artiesten die komende zomer zouden optreden ook voor Open’er 2021 weer op de line-up zullen staan.

Wie die artiesten precies zijn blijft nog onduidelijk. Het festival had voor komende zomer een exclusief optreden van The Cure op het affiche staan. Ook A$AP Rocky, Thom Yorke, The Chemical Brothers en meer stonden gepland. Veel van deze artiesten combineren hun optreden in Polen vaak met Rock Werchter, dat vlak erna plaatsvindt.

Open'er Logo

Open'er 2023

Locatie
Polen
Gdynia-Kosakowo, Polen
Datum 28 juni - 1 juli 2023
Tickets Kopen