Advertisement

The Cure exclusief op Open’er Festival 2020

The Cure

De organisatie van Open’er Festival 2020 maakt een nieuwe naam bekend. The Cure komt komende zomer exclusief naar het Poolse festival.

Goed nieuws voor de fans van The Cure. Na een drukke festivalzomer, met onder ander PinkpopRock WerchterExit Festival en Roskilde, komen de heren terug naar Europa. Deze keer reizen ze naar Polen voor een optreden op Open’er Festival 2020. Wel is dit een exclusief optreden en zijn ze alleen op het Poolse evenement te zien.

Eerder werd al bekendgemaakt dat de opvolger van 4:13 Dream binnenkort uitkomt. de band werkt namelijk aan drie nieuwe albums. Of ze in Polen een aantal nieuwe tracks gaan spelen is nog onduidelijk.

De line-up van Open’er Festival begint steeds indrukwekkender te worden. In een eerder stadium werd de komst van onder andere Taylor Swift, Thom Yorke en The Chemical Brothers al aangekondigd.

The Cure

Photo: Ben Houdijk (Rock Werchter 2019)

De band rondom zanger Robert Smith wordt in 1976 opgericht onder de naam The Easy Cure, maar die naam is slechts van korte duur. In 1978 vervangt de band de naam voor The Cure. In die hoedanigheid brengen de heren hun eerste single ‘Killing an Arab’ uit, waarna andere klassiekers als ‘A Forest’, ‘Friday I’m in Love’ en ‘Close To Me’ volgen.

Met ruim 40 jaar ervaring in de achterzak speelden de heren afgelopen festivalseizoen op onder meer PinkpopRock WerchterExit Festival en Roskilde. En niet onverdienstelijk: ze verdienden volgens jullie een podiumplek bij de Festivalacts Top 100! Deze zomer kun je de band checken op het Poolse festivals.

Open’er Festival 2020

Open’er vindt jaarlijks plaats op het vliegveld van Gdynia in Polen. Het festival weet ieder jaar weer een line-up neer te zetten met verschillende grote namen uit alle genres. De afgelopen editie waren onder andere Travis Scott, The 1975, Lana Del Rey, Stormzy en Vampire Weekend van de partij. Dit jaar is het de beurt aan onder andere Taylor Swift, Thom Yorke, The Chemical Brothers en The Cure.

  • Locatie: Gdynia, nabij Gdansk
  • Datum: 1-4 juli 2020
  • Kaartverkoop: Voor 4 dagen circa € 125,-.
  • Voor meer informatie kun je terecht op de officiële festivalwebsite.
Open'er Logo

Open'er 2024

Locatie
Polen
Gdynia-Kosakowo, Polen
Datum 3-6 juli 2024
Line-up
Sam Smith
Doja Cat
Foo Fighters
Tickets Kopen