Deze week in Festileagues: Jera On Air, Indian Summer en meer

570
Jera On Air 2018
Foto: Sam / Festileaks

Festileagues, misschien wel de felste festivalstrijd ooit, is inmiddels al bijna twee weken aan de gang. Deze week staat in het teken van Jera On Air en Indian Summer. Hieronder volgt een update over het grootse spel.

Dit weekend stonden het scheurende gitaargeweld van Jera On Air en het fijne vaderlandse gefeest van Indian Summer op het programma. Om toch nog iets mee te krijgen van het festivalgevoel staan er bij Festileagues nieuwe opdrachten voor jullie klaar. Zo kun je voor Jera On Air strijden om de titel ‘Beste Grunter(s) van Festileagues’, turen naar de tatoeages van Frank Turner en je kennis schermen bij de anti-popquiz. Voor Indian Summer kan je de zon in met je skibroek, liedjes raden in de silent disco en de vermiste Rudi terugvinden in de menigte.

Tussenstand

Ten opzichte van vorige week is er aardig wat geschoven in de ranglijst. Momenteel staat team Never Gonna Quiz You Up met 421 punten op de eerste plaats. Op nummer twee staan De Stokertjes, die tot nu toe 377 punten verzameld hebben. Het brons gaat naar Zuiderzee met 361 punten. Indie Lovers hebben met 332 punten de vierde plek veroverd. Zij worden op de voet gevolgd door De Sjaenies, die 327 punten hebben.

Wil jij met je festivalcrew kans maken op kaarten voor 17 (!) festivals? Meedoen met Festileagues kan nog steeds. Er komen nog bergen opdrachten aan waarmee je met je team een gooi kan doen naar het gouden festivalticket. Schrijf je hier in!

Linksvoor te vinden bij meet-ups, FESTEN of andere Festileaksfeestjes. Dol op elektronische beukplaten, harde festivalanthems en glitterende disco. Zingt bij The National, stampt bij Paul Kalkbrenner, danst bij Oscar And The Wolf en Dua Lipa en springt bij Cage The Elephant. Hoopt ooit Michael te vinden op de festivalweides.