Melt Festival 2021 maakt datum bekend

Melt festival 2019
Photo: Monique Biermans / Festileaks

Melt 2021 vindt plaats van 4 tot en met 6 juni. Het Duitse festival stond dit jaar gepland voor 17 tot en met 19 juli.

Met de nieuwe datum verschuift het festival dus aanzienlijk. Om welke reden is niet duidelijk. Wel laat de organisatie op de site weten ervan overtuigd te zijn volgend jaar sterker terug te komen. Volgend jaar gaat het festival in Ferropolis next level. Er komen nieuwe stages en meer verrassingen op het festivalterrein, zo klinkt het. De tickets gaan binnenkort in de verkoop. Tickets voor de editie van dit jaar kunnen worden omgezet voor volgend jaar.

Over de line-up is nog niets bekend. Voor Melt 2020 stonden onder meer FKA Twigs, Woodkid en Michael Kiwanuka op het programma. Of deze artiesten volgend jaar weer van de partij zijn, is nog onduidelijk.

Melt Festival Logo

Melt Festival 2024

Locatie
Duitsland
Gräfenhainichen, Duitsland
Datum 11-13 juli 2024
Line-up
Freddy K
James Blake
Honey Dijon
Tickets Kopen