Pinkpop Non-Stop: herken jij alle 300 tracks in de loop?

1998
Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2017)

Pinkpop kent met een looptijd van 50 edities een rijke geschiedenis. Van nationale toppers tot wereldwijde grootheden: ze hebben allemaal de bühne in Landgraaf beklommen. De meeste Nederlandse liefhebbers hebben Pinkpop in hun festivalcarrière wel eens bezocht om er hun favoriete acts aan het werk te zien. Samen met jou blikken we terug op de geschiedenis van Pinkpop via een live-event.

En wát voor een event! In het kader van FestiLeagues presenteren wij Pinkpop Non-Stop. Een evenement waarin we de echte Pinkpop-kenners van het koren scheiden. 300 nummers van artiesten die in het verleden op Pinkpop speelden, zijn in de mix gegooid. In de 20 minuten durende loop duiken we de geschiedenis van het Limburgse festival in en scoor je met jouw team punten voor de FestiLeagues ranglijst. Klinkt als een win-win situatie!

Het event gaat van start op zaterdag 20 juni. Je hebt van 10:00 tot 22:00 de tijd om de loop te ontcijferen en zoveel mogelijk punten binnen te halen met jouw Festisquad. Hoe meer nummers jij weet te ontcijferen, hoe meer punten je binnenhaalt voor jouw team. Zet jezelf dus snel op aanwezig op het Facebook evenement om op de hoogte te blijven, en doe mee!

Geen festivals? Festileagues sleept je de zomer door!

Festileaks organiseert dit jaar jouw festivalzomer met Festileagues. Tijdens Festileagues kun je jezelf en je vriendengroep verzekeren van het gouden festivalticket. Dat zijn kaarten voor onder andere Best Kept Secret, Zwarte Cross én Sziget. Ja, je leest het goed: niet of, maar én.

Winnen doe je door tijdens diverse opdrachten, challenges en live events zo veel mogelijk punten te verzamelen met jouw festival-squad. Is jouw vriendengroep deze zomer het beste, dan verzeker je jezelf van een geweldige festivalzomer volgend jaar.