Festileagues: dit zijn de winnaars van de AOA #influencers challenge

59

Net zoals de temperatuur, is ook de spanning in de Festileagues competitie de afgelopen weken sterk gestegen. Nu de competitie haar einde nadert, is elke bonuspunt meer dan welkom. Vandaag delen we bonuspunten uit aan de teams die het beste de rol van influencer aannamen voor de challenge rondom Amsterdam Open Air.

Amsterdam Open Air is bij uitstek het festival voor influencers, het levert de perfecte Insta-plaatjes op. Daarom vroegen we de teams van Festileagues om zichzelf te presenteren als de perfecte influencer voor het Amsterdamse dance-festival. Na lang beraad is de jury eruit en kunnen we de top 10 presenteren en bekendmaken die er vandoor gaat met de bonuspunten.

Is jouw team niet in de punten gevallen? Haast je dan, want tot en met 17 augustus heb je nog de tijd om bonuspunten te scoren met opdrachten voor Central Park, Dauwpop, Welcome to the Village, Pohoda en Sziget. Maar nu eerst: de beste influencers van Festileagues!

Runner-ups

10. Team ‘Beerenburg Tigers’ (2 punten)
9. Team ‘Zuiderzee’ (4 punten)
8. Team ‘The Emanny’ (6 punten)
7. Team ‘The F*cking C*nts’ (8 punten)
6. Team ‘De Pinkpopgangers’ (10 punten)
5. Team ‘Bestkeptsecret’ (15 punten)
4. Team ‘De Sjaenies’ (21 punten)

3. Team ‘Gurlznight For The Win’ (29 punten)

Ze kwamen uit het niets, maar Gurlznight For The Win heeft zichzelf al meerdere keren bewezen als serieuze kandidaat. En ook Als influencers weten ze indruk te maken. Met een knaller van een pitch en een spetterend Instagram-account (wat is een influencer zonder haar Insta?) zijn wij in elk geval verkocht! Het drietal vriendinnen kan op hun volgende Gurlznight in ieder geval proosten op een mooie derde plaats in deze opdracht en 29 bonuspunten!

2. Team ’YJJDR2020’ (38 punten)

Team YJJDR2020 slipte de pitch en ging direct voor een volledige vlog. Outfits, drankjes, gezond eten en natuurlijk een paar strakke danspasjes wist afgevaardigde Dennie (wederom) de harten van de keuringsdienst te veroveren. Nu vragen wij ons alleen af bij welke illegale rave Dennie heeft staan dansen, als AOA helemaal niet doorging dit jaar… Het levert zijn team in ieder geval 38 punten en de eerste van ‘best of the rest’ op! Lekker bezig, Dennie!

1. Team ‘De Stokertjes’ (50 punten)

Niemand kon echter tippen aan De Stokertjes. De twee vriendinnen wisten elk puntje af te vinken. #OOTD ✅ #Drankjes ✅ #GeneriekeVlogTitel ✅ En alsof bovenstaande blog nog niet genoeg was, heeft het team ook nog eens een enorm levendige Instagrampagina. Wat ons betreft zijn jullie de beste influencers van Festileagues, en daarmee de winnaars van deze challenge! #Congratz!

Geen festivals? Festileagues sleept je de zomer door!

Festileaks organiseert dit jaar jouw festivalzomer met Festileagues. Tijdens Festileagues kun je jezelf en je vriendengroep verzekeren van het gouden festivalticket. Dat zijn kaarten voor onder andere Best Kept Secret, Zwarte Cross én Sziget. Ja, je leest het goed: niet of, maar én.

Winnen doe je door tijdens diverse opdrachten, challenges en live events zo veel mogelijk punten te verzamelen met jouw festival-squad. Is jouw vriendengroep deze zomer het beste, dan verzeker je jezelf van een geweldige festivalzomer volgend jaar.