Winactie: Flyboarden met twee vrienden op het terrein van Decibel

650

In alle eerlijkheid: wij zijn nog aan het bijkomen van Decibel outdoor: STAY LOUD afgelopen weekend. Heb je de stream ook gecheckt? Dan heb je ongetwijfeld ook die spectaculaire flyboarders gezien. Hier is een sick nieuwtje: jij kunt dit ook gaan doen! Festileaks geeft namens Aquarius Water+ drie vrienden de kans om te flyboarden op het terrein van Decibel outdoor.

Zoals je weet vindt Decibel outdoor plaats op het terrein van de Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Het iconische festivalterrein (ook bekend van bijvoorbeeld Best Kept Secret en Woo Hah) kenmerkt zich onder andere door het grote meer naast de main stage. Normaal mag je er niet veel meer dan pootje baden terwijl je naar je favoriete act kijkt, maar binnenkort ga je er misschien wel iets heel bijzonders doen: flyboarden!

Flyboarden voelt als vliegen over het water: door twee krachtige waterstralen onder je lichaam beweeg je heen en weer. Het valt dan weliswaar onder extreme sports, toch heb je niet veel training of kracht nodig. Zweef jij binnenkort over het Decibel-terrein?

Winnen? Dit is wat je moet doen!

Wil je deze unieke ervaring binnenhengelen? Dat snappen we. Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is hieronder vertellen wat jouw beste ervaring is op het terrein van de Beekse Bergen tijdens Decibel outdoor (of een ander festival). Tot nu toe, dan ;). De auteurs van het allerrrrrrrleukste bericht flyboarden binnenkort over het terrein van Decibel outdoor! Je kunt meedoen tot vrijdag 7 september om 12:00. Deelnemers gaan akkoord met de actievoorwaarden.

De prijswinnaars worden geacht zich te houden aan de RIVM-richtlijnen, net als de organisatie dit zal doen.