Graspop 2021 presenteert Megadeth, A Day To Remember en meer

803
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Het regent namen bij Graspop 2021. Zojuist maakt de organisatie de komst van onder andere Megadeth en A Day To Remember bekend.

Het is weer Graspop-tijd! Naast Megadeth en A Day To Remember zakken ook Creeper en Bullet For My Valentine af naar de Desselse festivalweide. Check hieronder de lijst met het de kersverse acts:

 • A Day To Remember
 • Amaranthe
 • Bullet For My Valentine
 • Bütcher
 • Creeper
 • Ihsahn
 • Megadeth
 • Monster Magnet
 • Perturbator
 • Spiritbox
 • Suicidal Tendencies
 • The Pretty Reckless

Eerder gaf de organisatie al aan zoveel mogelijk van de line-up van 2020 te kopiëren naar 2021. Zo keren onder meer Aerosmith, Judas Priest en Faith No More terug naar het Belgische festival. Benieuwd wie we nog meer kunnen verwachten op Graspop 2021? Lees dan snel ons geruchtenoverzicht! Ben jij overtuigd om aankomend jaar naar Graspop af te reizen? Aankomende maandag gaat de ticketverkoop van start!

Megadeth

Het Amerikaanse Megadeth wordt aangezien als een van de “grote vier” van trash metal in de VS (naast Metallica, Slayer en Anthrax). De band is onstaan nadat Dave Mustaine Metallica moest verlaten en de band heeft ook al veel verschillende samenstellingen gehad. De band is ondertussen bezig met een nieuw album. Het meest recente album komt uit 2016 en heet Dystopia.

Graspop 2021

Graspop 2019
Photo: Elsie Roymans (Graspop Metal Meeting 2019)

Graspop Metal Meeting zou in 2020 haar zilveren jubileum vieren, maar dit kon vanwege het coronavirus niet doorgaan. In 2021 gaat het Belgische festival helaas opnieuw niet door. Onder meer Aerosmith, Faith No More en Judas Priest zouden dit jaar op de bühne in Dessel verschijnen. Tickets blijven geldig voor de nieuwe data: de 25ste editie van Graspop staat nu gepland voor 16 t/m 19 juni 2022.

Sinds 2013, elke zomer ergens wel op een festival te vinden. Rock Werchter is zoiets als een tweede thuis en een mega fan van Mumford & Sons en Florence + The Machine. P.s.: biertjes zijn altijd welkom :)