Graspop 2021 presenteert Megadeth, A Day To Remember en meer

605
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Het regent namen bij Graspop 2021. Zojuist maakt de organisatie de komst van onder andere Megadeth en A Day To Remember bekend.

Het is weer Graspop-tijd! Naast Megadeth en A Day To Remember zakken ook Creeper en Bullet For My Valentine af naar de Desselse festivalweide. Check hieronder de lijst met het de kersverse acts:

 • A Day To Remember
 • Amaranthe
 • Bullet For My Valentine
 • Bütcher
 • Creeper
 • Ihsahn
 • Megadeth
 • Monster Magnet
 • Perturbator
 • Spiritbox
 • Suicidal Tendencies
 • The Pretty Reckless

Eerder gaf de organisatie al aan zoveel mogelijk van de line-up van 2020 te kopiëren naar 2021. Zo keren onder meer Aerosmith, Judas Priest en Faith No More terug naar het Belgische festival. Benieuwd wie we nog meer kunnen verwachten op Graspop 2021? Lees dan snel ons geruchtenoverzicht! Ben jij overtuigd om aankomend jaar naar Graspop af te reizen? Aankomende maandag gaat de ticketverkoop van start!

Megadeth

Het Amerikaanse Megadeth wordt aangezien als een van de “grote vier” van trash metal in de VS (naast Metallica, Slayer en Anthrax). De band is onstaan nadat Dave Mustaine Metallica moest verlaten en de band heeft ook al veel verschillende samenstellingen gehad. De band is ondertussen bezig met een nieuw album. Het meest recente album komt uit 2016 en heet Dystopia.

Graspop 2021

Graspop 2019
Photo: Elsie Roymans (Graspop Metal Meeting 2019)

Graspop Metal Meeting zou in 2020 haar zilveren jubileum vieren, maar dit kon vanwege het coronavirus niet doorgaan. Het Belgische festival vindt nu in 2021 voor de 25e keer plaats. Onder andere Iron MaidenAerosmithJudas Priest en Faith No More prijkten in 2020 bovenaan de poster. De organisatie probeert zo veel mogelijk acts mee te nemen naar 2021. Zo keren onder meer Aerosmith, Faith No More en Judas Priest terug op het affiche van Graspop 2021.

Graspop weet elk jaar weer haar affiche te vullen met de grootste en meest relevante hardrock-/metalbands. Denk jij te weten wie er komende editie nog meer op de Belgische planken staan? Speculeer dan mee op ons forum!

 • Locatie: Dessel, België
 • Datum: 17-20 juni 2021
 • Tickets: Tickets voor 2020 zijn ook in 2021 geldig; Ticketverkoop start op 26 oktober
 • Voor meer informatie check je de website van Graspop