Graspop 2021 bevestigt Aerosmith

Photo: Zack Whitford

Nieuws vanuit Graspop! Het Belgische festival maakt de komst van Aerosmith bekend. Zo komt de Amerikaanse groep het verloren optreden van dit jaar weer goed maken.

Goed nieuws voor de fans van Aerosmith! De Amerikaanse band keert volgend jaar weer terug naar Graspop. Normaal zouden de heren over een paar weken de Desselse weide helemaal plat spelen maar door het coronavirus gaat dit niet door. Gelukkige komen ze zondag 20 juni 2021 weer naar België. Door deze kersverse bevestiging is de eerste headliner voor Graspop ook al bekend.

Zo probeert de organisatie zo veel mogelijk acts mee te nemen naar 2021. Met Iron Maiden is het wel niet gelukt maar met de komst van Aerosmith hebben ze toch al één act mee kunnen nemen.

Aerosmith

Aerosmith is een Amerikaanse rockband die in Boston is opgericht. Je kunt ze kennen van hits zoals ‘I Don’t Want To Miss A Thing’, ‘Cryin’ en ‘Walk This Way’. Het laatste album van de heren heet Music From Another Dimension en dateert alweer uit 2012. In 2017 speelden de rockers voor het laatst op de festivals. Onder meer Hellfest en Download werden toen bezocht.

Graspop 2021

Graspop 2019
Photo: Elsie Roymans (Graspop Metal Meeting 2019)

Graspop Metal Meeting zou in 2020 haar zilveren jubileum vieren, maar dit kon vanwege het coronavirus niet doorgaan. In 2021 gaat het Belgische festival helaas opnieuw niet door. Onder meer Aerosmith, Faith No More en Judas Priest zouden dit jaar op de bühne in Dessel verschijnen. Tickets blijven geldig voor de nieuwe data: de 25ste editie van Graspop staat nu gepland voor 16 t/m 19 juni 2022.

Graspop Metal Meeting Logo

Graspop Metal Meeting 2025

Locatie
België
Dessel, België
Datum 19-22 juni 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen