Graspop 2021 bevestigt Aerosmith

4410
Photo: Zack Whitford

Nieuws vanuit Graspop! Het Belgische festival maakt de komst van Aerosmith bekend. Zo komt de Amerikaanse groep het verloren optreden van dit jaar weer goed maken.

Goed nieuws voor de fans van Aerosmith! De Amerikaanse band keert volgend jaar weer terug naar Graspop. Normaal zouden de heren over een paar weken de Desselse weide helemaal plat spelen maar door het coronavirus gaat dit niet door. Gelukkige komen ze zondag 20 juni 2021 weer naar België. Door deze kersverse bevestiging is de eerste headliner voor Graspop ook al bekend.

Zo probeert de organisatie zo veel mogelijk acts mee te nemen naar 2021. Met Iron Maiden is het wel niet gelukt maar met de komst van Aerosmith hebben ze toch al één act mee kunnen nemen.

Aerosmith

Aerosmith is een Amerikaanse rockband die in Boston is opgericht. Je kunt ze kennen van hits zoals ‘I Don’t Want To Miss A Thing’, ‘Cryin’ en ‘Walk This Way’. Het laatste album van de heren heet Music From Another Dimension en dateert alweer uit 2012. In 2017 speelden de rockers voor het laatst op de festivals. Onder meer Hellfest en Download werden toen bezocht.

Graspop 2021

Graspop 2019
Photo: Elsie Roymans (Graspop Metal Meeting 2019)

Graspop Metal Meeting zou in 2020 haar zilveren jubileum vieren, maar dit kon vanwege het coronavirus niet doorgaan. Het Belgische festival vindt nu in 2021 voor de 25e keer plaats. Onder andere Iron MaidenAerosmithJudas Priest en Faith No More prijkten in 2020 bovenaan de poster. De organisatie probeert zo veel mogelijk acts mee te nemen naar 2021. Zo keren onder meer Aerosmith, Faith No More en Judas Priest terug op het affiche van Graspop 2021.

Graspop weet elk jaar weer haar affiche te vullen met de grootste en meest relevante hardrock-/metalbands. Denk jij te weten wie er komende editie nog meer op de Belgische planken staan? Speculeer dan mee op ons forum!

  • Locatie: Dessel, België
  • Datum: 17-20 juni 2021
  • Tickets: Tickets voor 2020 zijn ook in 2021 geldig; Ticketverkoop start op 26 oktober
  • Voor meer informatie check je de website van Graspop