Onder meer The Black Dahlia Murder naar Dynamo Metalfest 2021

De organisatie van Dynamo Metalfest komt met nieuwe namen voor editie van 2021. Zo komen onder meer The Black Dahlia Murder en Municipal Waste volgend jaar naar Eindhoven.

Naast de twee bovenstaande namen komen ook Rings of Saturn en Clutch naar Dynamo 2021. In een vorige aankondiging werd al bekend dat onder meer ook Amon Amarth op de planken staan. Ook komen de heren van Heaven Shall Burn volgend jaar terug naar Eindhoven. In het totaal voegt de organisatie zes nieuwe acts toe aan het affiche. Zo krijgt de line-up van Dynamo steeds wat meer vorm. Check de nieuwe bevestigingen hieronder.

  • Clutch
  • Municipal Waste
  • Rings of Saturn
  • Sacred Reich
  • The Black Dahlia Murder
  • Unleash The Archers

The Black Dahlia Murder

De vijfkoppige melodieuze deathmetal band gaat al een tijdje mee. Sinds 2001 zijn de harde gitaren en brute vocals van de band te horen in de Verenigde Staten en in 2003 hebben ze hun debuutalbum Unshallowed de wereld in geslingerd. Sindsdien zijn er acht albums aan toegevoegd. Verminous is de meest recente release, die sinds half april dit jaar overal te beluisteren is.

Dynamo Metalfest

In 2020 vond de vijfde editie van Dynamo Metalfest plaats. Door het coronavirus moest het jubileum online worden gevierd. Via een stream waren de optredens van onder andere Legion of the Damned, Heidevolk en Martyr te volgen. Net als vele andere festivals probeert Dynamo Metalfest zo veel mogelijk van de in 2020 geboekte namen mee te nemen naar de editie van 2021. Zo zijn onder meer Heaven Shall Burn, Jinjer en Candlemass terug te zien op het affiche van Dynamo Metalfest 2021.

  • Locatie: Eindhoven
  • Datum: 21-22 augustus 2021
  • Tickets: €65,- Tickets voor 2020 zijn in 2021 ook geldig
  • Voor meer informatie check je de website van Dynamo Metalfest
Dynamo Metalfest Logo

Dynamo Metalfest 2024

Locatie
Nederland
Eindhoven, Nederland
Datum 17-18 augustus 2024
Line-up
Dimmu Borgir
Clutch
Forbidden
Tickets Kopen