‘Aerosmith stelt tournee uit naar 2022’

Photo: Zack Whitford

Aerosmith-fans met een kaartje voor de aankomende Europese tour lijken te moeten wachten tot 2022. De Europese shows van de band vinden nu plaats na het Amerikaanse optreden in september. Dat is te zien op de tourpagina van de band. Ook het optreden op Graspop 2021 ontbreekt ook na de update van de pagina.

De Europese optredens van Aerosmith stonden oorspronkelijk gepland voor de zomer van 2021. Daar lijkt inmiddels verandering in gekomen. De shows zijn verplaatst naar de zomer van 2022. De optredens staan nu namelijk gepland na het Amerikaanse optreden in september dit jaar. Daarnaast heeft de Weense concertzaal, Stadthalle, het optreden van Aerosmith bevestigd voor volgend jaar. Zojuist heeft de Amerikaanse rockband dit nieuws bevestigd op hun sociale media kanaal. Bekijk hieronder het statement van de band.

Wat de verplaatsing van de Europese Aerosmith-tournee betekent voor Graspop is nog niet duidelijk. De rockband stond geprogrammeerd als een van de headliners van het festival. Of ook deze show later ook wordt ingehaald moet de komende tijd blijken.

Due to current conditions and for the safety of our fans, the 2021 European Tour has been rescheduled to 2022. Please…

Geplaatst door Aerosmith op Maandag 22 februari 2021

Aerosmith

Aerosmith is een Amerikaanse rockband die in Boston is opgericht. Je kunt ze kennen van hits zoals ‘I Don’t Want To Miss A Thing’, ‘Cryin’ en ‘Walk This Way’. Het laatste album van de heren heet Music From Another Dimension en dateert alweer uit 2012. In 2017 speelden de rockers voor het laatst op de festivals. Onder meer Hellfest en Download werden toen bezocht.

Graspop Metal Meeting Logo

Graspop Metal Meeting 2023

Locatie
België
Dessel, België
Datum 15-18 juni 2023
Line-up
Gojira
Ghost
Parkway Drive
Gojira, Ghost, Parkway Drive +106 meer
Tickets Dagkaarten vanaf €119. Combitickets vanaf €299. Kopen