ADE 2021 richt zich op fysieke jubileum-editie

ADE
Photo: Laura Jacobs

ADE 2021 viert in oktober haar 25-jarig jubileum. Het festival richt zich ondanks de huidige coronamaatregelen op een evenement met fysieke feesten. Vorig jaar werd Amsterdam Dance Event digitaal gevierd.

ADE 2021 houdt met het plannen van de live evenementen rekening met de toenemende vaccinatie graad en hogere testcapaciteit. Tegenover het Parool geven de directeuren van het festival aan ”een stip aan de horizon” te willen zijn voor de dance-sector. Over de doorgang van de jubileum-editie heerst vooralsnog weinig onzekerheid. ”Alle geluiden zijn positief,” aldus de festivalbazen.

Dat veel mensen staan te springen om te dansen blijkt wel uit de mogelijke organisatoren. Onder meer Awakenings, Het Concertgebouw en DGTL hebben aangegeven shows te willen organiseren, aldus ADE.

Afgelopen jaar kon je thuisraven met de livestreams van ADE. Zo kon je onder meer genieten van de techno van Carl Cox en een drie-en-een-half uur durende elrowshow van onder andere Joris Voorn. Veel van deze shows zijn terug te kijken. Zo kunnen jij en je gast ook nu genieten van ADE-shows.

Amsterdam Dance Event 2021

ADE
Photo by Fotograafniels.nl | Niels de Vries

Amsterdam Dance Event gaat haar 25e verjaardag vieren dit jaar. Het jubileum ging van start in 2020 en wordt vanwege het coronavirus doorgetrokken tot 2021. Vijf dagen lang wordt onze hoofdstad omgetoverd tot een heus danswalhalla met niet alleen muziek, maar ook masterclasses, conferenties en lezingen.

  • Locatie: Amsterdam
  • Data: 13 tot en met 17 oktober 2021
  • Tickets: nog niet bekend
  • Meer informatie vind je op de website van het festival.
Amsterdam Dance Event Logo

Amsterdam Dance Event 2024

Locatie
Nederland
Amsterdam, Nederland
Datum 16-20 oktober 2024
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen