Paaspop 2021 presenteert Froukje, Snelle en meer

Froukje

Een nieuwe lading namen voor Paaspop 2021! In totaal worden er 27 kersverse acts toegevoegd aan het affiche, waaronder Froukje en Snelle & de Lieve Jongens Band.

Feest in Schijndel want Paaspop komt weer met nieuwe namen. Naast Froukje en Snelle worden ook Bizzey en Dool toegevoegd aan de line-up van 2021. Zij voegen zich bij Paul Kalkbrenner, Netsky en Kensington, die een maand geleden onder de eerste namen vielen. De volledige lijst met nieuwe namen vind je hieronder:

 • La Pegatina
 • Snelle & de Lieve Jongens Band
 • Bizzey
 • DOOL
 • Froukje
 • Jonna Fraser
 • Kris Kross Amsterdam
 • Sloper
 • The Slow Readers Club
 • StukTV
 • Tim Knol & Blue Grass Boogieme
 • Zwangere Guy
 • 90’s Now
 • Antoon
 • DYNA
 • Fab x Paans
 • Feestdjruud XXL
 • House Of Rock
 • Leadbeaters
 • Serious Boaters
 • STAKE
 • Tante Joke Karaoke Band
 • The Fortunate Sons
 • The Partysquad
 • The Picturebooks
 • Trobi
 • Yung Felix
https://www.instagram.com/p/CMb-i3UBCSY/?utm_source=ig_web_copy_link

De verkoop van dagtickets begint zaterdag 3 april om 11:00. Wees er snel bij als je nog een ticket wilt kopen. Het grootste gedeelte van Paaspop is namelijk al uitverkocht. Weekendtickets zijn nu al in de verkoop, maar in beperkte getalen. Had je al een ticket voor 2020? Dan blijft deze geldig voor dit jaar.

Paaspop 2021 vindt dit jaar eenmalig in september plaats. Door de onzekerheid die aanhoudt vanwege het coronavirus, heeft de organisatie van het festival besloten om dit jaar het festivalseizoen af te sluiten. Hiermee hoopt Paaspop in 2021 wel doorgang te vinden.

Paaspop 2021

Paaspop 2019
Photo: Coen van Tartwijk (Paaspop 2019)

Zoals de naam doet vermoeden, vindt Paaspop normaal gesproken elk jaar met Pasen plaats. Dit jaar is het festival echter uitgesteld vanwege het coronavirus: Paaspop 2021 vindt nu plaats van 3 tot en met 5 september. Met de bevestiging van onder meer Paul Kalkbrenner, Kensington, Froukje en Anouk is al een groot deel van de line-up bekend.

Het festival biedt een gevarieerd muziekprogramma op een dozijn podia. Daarnaast vind je op het Paaspopterrein genoeg knettergekke randactiviteiten en geheime feestjes. Het terrein in Schijndel is prachtig aangekleed, met felle kleuren en lichtschermen waar je hoofd van gaat duizelen.

 • Locatie: Schijndel, Nederland.
 • Datum: 3 t/m 5 september 2021
 • Tickets: Weekendtickets zonder camping zijn € 143,50, dagtickets vanaf € 59,-
 • Meer informatie vind je op de website van het festival.
Paaspop Logo

Paaspop 2021

Locatie
Nederland
Schijndel, Nederland
Datum 3-5 september 2021
Tickets Niet meer beschikbaar.