Paul Kalkbrenner, Netsky, Kensington en meer naar Paaspop 2021

1564

De eerste namen voor Paaspop 2021 zijn een feit! Het Brabantse festival onthult in één keer meer dan 90 namen. Onder andere Paul Kalkbrenner, Netsky, Kensington zien we terug op de festivalweides in Schijndel.

Ondanks een jaar afwezigheid door de coronacrisis is Paaspop dit najaar weer terug! Met de bekendmaking van ook Krezip en Chef’Special maakt het festival een spetterende comeback. Deze eerste namen zijn het begin van “de mooiste Paaspop editie ooit“.

Iedereen die in het bezit was van een ticket voor Paaspop 2020 kan deze meenemen naar de 2021 editie. Wie nog geen ticket heeft, maar er wel graag bij wilt zijn kan vanaf 27 februari een ticket kopen. Wees er wel snel bij, het grootste deel van Paaspop 2021 is al uitverkocht! Zo waren de zaterdagtickets voor de 2020 editie al ver voor het festival uitverkocht.

Hieronder vind je de grootste namen van de aangekondigde acts. Check voor de volledige eerste lichting het overzicht en de officiële Facebookaankondiging.

 • André Hazes
 • Chef’Special
 • Danny Vera
 • Kensington
 • Krezip
 • Netsky
 • Paul Kalkbrenner
 • Davina Michelle
 • DI-RECT
 • Duncan Laurence
 • Epica
 • Frenna
 • Kraantje Pappie
 • Maan
 • My Baby
 • Rolf Sanchez
 • Suzan & Freek
 • Typhoon
 • Bilal Wahib
 • Elvana: Elvis Fronted Nirvana
 • Fresku
 • Joost
 • Pokey LaFarge
 • S10
 • SONS
 • Voltage

Paaspop 2021

Paaspop 2019
Photo: Coen van Tartwijk (Paaspop 2019)

Zoals de naam doet vermoeden, vindt Paaspop normaal gesproken elk jaar met Pasen plaats. Dit jaar is het festival echter uitgesteld vanwege het coronavirus: Paaspop 2021 vindt nu plaats van 3 tot en met 5 september. Met de bevestiging van onder meer Paul Kalkbrenner, Kensington, Froukje en Anouk is al een groot deel van de line-up bekend.

Het festival biedt een gevarieerd muziekprogramma op een dozijn podia. Daarnaast vind je op het Paaspopterrein genoeg knettergekke randactiviteiten en geheime feestjes. Het terrein in Schijndel is prachtig aangekleed, met felle kleuren en lichtschermen waar je hoofd van gaat duizelen.

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

 • Locatie: Schijndel, Nederland.
 • Datum: 3 t/m 5 september 2021
 • Tickets: Weekendtickets zonder camping zijn € 143,50, dagtickets vanaf € 59,-
 • Meer informatie vind je op de website van het festival.
Tussen festivals, concerten en reizen door studeer ik leraar aardrijkskunde. Groot fan van Metallica en heilig van overtuigd dat John Coffey een comeback gaat maken