Anouk naar Paaspop 2021, dagtickets zaterdag in verkoop

Een nieuwe naam voor Paaspop 2021: Anouk. De Nederlandse ‘rockkoningin’ maakt op zaterdag 4 september haar opwachting op Brabantse festival. Daarnaast gaan de dagkaarten voor het festival gaan zaterdag 3 april in de verkoop.

Met de toevoeging van Anouk begint het Paaspopaffiche steeds meer vorm te krijgen. De afgelopen maanden kondigde de organisatie al onder meer Paul Kalkbrenner, Netsky, Kensington, Froukje en Snelle aan. Vanwege de aanhoudende coronapandemie is het traditionele ‘paasfestival’ voor een keer verplaatst naar begin september. Paaspop 2021 vindt van 3 tot en met 5 september plaats in Schijndel.

Dagtickets in de verkoop

Heb je nog geen ticket voor Paaspop 2021? Sla dan zaterdag 3 april je slag. Om 11:00 gaan de dagkaarten in de verkoop. Vrijdagtickets kosten € 59,- , de zaterdag- en zondagkaarten gaan voor € 69,- over de toonbank. Meer info over de kaartenverkoop vind je terug op de officiële website.

Anouk

Anouk is misschien wel de populairste rockzangeres van Nederland en een graag geziene gast op festivals. Haar laatste album Wen d’r maar aan stamt alweer uit 2018, maar er liggen nog geen plannen voor een nieuwe plaat. Het zullen dus de klassiekers uit haar repertoire zijn die over de festivalweides knallen!

Paaspop 2021

Paaspop 2019
Photo: Coen van Tartwijk (Paaspop 2019)

Zoals de naam doet vermoeden, vindt Paaspop normaal gesproken elk jaar met Pasen plaats. Dit jaar is het festival echter uitgesteld vanwege het coronavirus: Paaspop 2021 vindt nu plaats van 3 tot en met 5 september. Met de bevestiging van onder meer Paul Kalkbrenner, Kensington, Froukje en Anouk is al een groot deel van de line-up bekend.

Het festival biedt een gevarieerd muziekprogramma op een dozijn podia. Daarnaast vind je op het Paaspopterrein genoeg knettergekke randactiviteiten en geheime feestjes. Het terrein in Schijndel is prachtig aangekleed, met felle kleuren en lichtschermen waar je hoofd van gaat duizelen.

  • Locatie: Schijndel, Nederland.
  • Datum: 3 t/m 5 september 2021
  • Tickets: Weekendtickets zonder camping zijn € 143,50, dagtickets vanaf € 59,-
  • Meer informatie vind je op de website van het festival.
Paaspop Logo

Paaspop 2021

Locatie
Nederland
Schijndel, Nederland
Datum 3-5 september 2021
Tickets Niet meer beschikbaar.