Advertisement

Lowlands bevestigt komst Lianne La Havas en extra tickets

Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Tijdens de 3FM Awards is bekendgemaakt dat onder andere Lianne La Havas aan het affiche is toegevoegd. Daarnaast begint donderdag de herstart van de kaartverkoop voor Lowlands 2021.

Naast de komst van Lianne La Havas kunnen we ook John Tabalot en Pa Salieu aan het affiche toevoegen. Eerder haalde het festival uit Biddinghuizen onder meer Stormzy, The Chemical Brothers en Liam Gallagher binnen. Met deze nieuwe toevoegingen zijn we weer een stukje dichterbij een complete Lowlands line-up.

Lianne La Havas

https://www.instagram.com/p/CNsegqwKEaJ/

Lianne La Havas is niet nieuw in de muziekwereld. Met haar meest recente album Lianne La Havas heeft de Britse zangeres drie albums op haar naam. Daarnaast is ze op Lowlands eveneens geen onbekende. Tijdens de edities van 2012 en 2015 was ze ook te zien op het festival.

Kaartverkoop

Naast nieuwe namen is er ook meer bekend over de kaartverkoop. In 2020 was het festival in een mum van tijd uitverkocht. Omdat enkele tickethouders hebben gekozen voor een refund zijn er weer tickets beschikbaar gekomen. Deze zullen donderdag 22 april om 20:00 uur in de verkoop gaan en kosten €230,- per stuk.

Lowlands 2021 From Home

Dit weekend geen Lowlands. Alweer. Dat hakt erin, maar aan ons allen de taak om de vibe van het door ons zo geliefde polderfestival springlevend te houden. Het is dus (toch nog) Lowlands-week op Festileaks. We pakken de hele week uit met tal van specials rondom Lowlands: van een online escape room, via een reeks terugblikken en artiest spotlights tot een verkiezing naar de beste LLine-up ooit. Share the LLove!

Lowlands Logo

Lowlands 2021

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 20-22 augustus 2021
Tickets Niet meer beschikbaar.