Geef je nu op om deze zomer te werken op festivals!

895
Werken op festivals

De festivalzomer lijkt door te gaan! Dat is geweldig nieuws, maar zonder slag of stoot zal het niet gaan. Zo is er een personeelstekort bij barpersoneel en bij op- en afbouwmedewerkers. Red jij de festivals uit de brand? Je kunt je via Festileaks opgeven en wij geven je interesse door aan de relevante partners.

“Grote zorgen over personeelstekort bij heropening van het land”, kopte NU.nl deze week. Door de lockdown hebben veel mensen een andere baan moeten zoeken, waardoor de standaard poules met mensen flink zijn uitgedund. “We komen echt duizenden mensen tekort”, zegt directeur Berend Schans van de VNPF, de branchevereniging die opkomt voor de belangen van poppodia en organisatoren van festivals, tegen NU.nl.

Lijkt het jou het daarom leuk om achter de bar te staan op een festival? Om te helpen met de op- en afbouw? Of om tickets te scannen? Geef je dan nu op. Werken op festivals heeft veel voordelen:

  • Je mag ‘gratis’ naar de festivals, als in: je hoeft geen entreekaart te betalen. Je werkt een paar uur per dag en de rest van de dag ben je vrij voor fun!
  • Je verdient geld met je werkzaamheden, conform horeca CAO. Zo kom je in plaats van blut, eens een keer thuis met goedgevulde zakken van een festival! Win win!
  • De baan is ontzettend flexibel én sociaal. De tijd van je leven is gegarandeerd!

Deze zomer zoeken onze partners onder andere nog medewerkers voor festivals als Lowlands, Down The Rabbit Hole, Milkshake en DGTL.

Genoeg gezegd? Mooi. Dan is het tijd om je op te geven. Op die pagina vind je bovendien meer informatie.

Op Festileaks lees je het laatste festivalnieuws, deel je ervaringen op het Festival Forum of doe je inspiratie op. Festileaks drijft op een levendige community, zowel voor als achter de schermen, dat zijn best doet om dat fijne festivalgevoel niet alleen in die paar weekends, maar het hele jaar door aanwezig te laten zijn.