Lowlands 2021 maakt comedyprogramma bekend

561
Lowlands 2018 Sfeer
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks (Lowlands 2018)

De organisatie van Lowlands 2021 heeft vandaag het comedyprogramma onthuld. Onder meer Tineke Schouten & Stefano Keizers en Tim Fransen zijn toegevoegd aan het affiche.

Heb je even geen zin in livemuziek? Of ben je gewoon echt even toe aan een goede lachbui? Ook dan ben je op Lowlands helemaal op de juiste plek. Het festival bevestigt vandaag namelijk haar uitgebreide comedyprogramma. Zo geven Tineke Schouten & Stefano Keizers een exclusieve show, speciaal gemaakt voor Lowlands. Verder zien we ook Tim Fransen, Nina de la Parra en Alex Ploeg terug op het affiche. Ook stand-upcomedyliefhebbers kunnen hun hart ophalen, want de Romeo-tent is terug van weggeweest. Geniet in de Romeo van de scherpste en snelste grappenmakers van het land. Check de volledige lijst met bevestigingen hieronder.

Wat verder opvalt is de posterspot voor ‘Mysterieuze Gast’. Wie o wie maakt er dit jaar een speciale opwachting op de comedyline-up?

Lowlands 2021

Lowlands 2019 Sfeer / Alpha
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Lowlands, zin in. Treffender dan The Opposites zullen we het nooit kunnen formuleren. Ieder jaar wordt het evenemententerrein in Biddinghuizen getransformeerd tot een feestelijk paradijs. Voor 2021 staan onder meer The Opposites, The Chemical Brothers, Liam Gallagher en Lianne La Havas op het programma.

Naast de hoogwaardige muzikale line-up, staat Lowlands ook al ruim een kwart eeuw garant voor een uitgebreid randprogramma. Workshops, comedy, film of wetenschap: niets is te dol. Lowlands is een allemansvriend en daarom een onbetwist hoogtepunt van de festivalzomer.

  • Locatie: Biddinghuizen
  • Datum: 20 t/m 22 augustus
  • Tickets: Uitverkocht
  • Meer informatie vind je op de website van het festival.

Student Kunst en Economie aan de HKU, fanatieke cd verzamelaar en heeft het liefste festivalposters als behang. Met een brede muzieksmaak probeer ik zoveel mogelijk festivals van mijn bucketlist af te strepen. Onder andere groot fan van Editors, Foals en Mumford and Sons.

Geld verdienen op festivals?

Achter de bar op Zwarte Cross, tickets scannen op Concert at Sea of de kassa bedienen op Down The Rabbit Hole? Schrijf je in via Festileaks en werk komende zomer op de leukste festivals van Nederland!