Lowlands 2021 maakt comedyprogramma bekend

741
Lowlands 2018 Sfeer
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks (Lowlands 2018)

De organisatie van Lowlands 2021 heeft vandaag het comedyprogramma onthuld. Onder meer Tineke Schouten & Stefano Keizers en Tim Fransen zijn toegevoegd aan het affiche.

Heb je even geen zin in livemuziek? Of ben je gewoon echt even toe aan een goede lachbui? Ook dan ben je op Lowlands helemaal op de juiste plek. Het festival bevestigt vandaag namelijk haar uitgebreide comedyprogramma. Zo geven Tineke Schouten & Stefano Keizers een exclusieve show, speciaal gemaakt voor Lowlands. Verder zien we ook Tim Fransen, Nina de la Parra en Alex Ploeg terug op het affiche. Ook stand-upcomedyliefhebbers kunnen hun hart ophalen, want de Romeo-tent is terug van weggeweest. Geniet in de Romeo van de scherpste en snelste grappenmakers van het land. Check de volledige lijst met bevestigingen hieronder.

Wat verder opvalt is de posterspot voor ‘Mysterieuze Gast’. Wie o wie maakt er dit jaar een speciale opwachting op de comedyline-up?

Lowlands 2021 From Home

Dit weekend geen Lowlands. Alweer. Dat hakt erin, maar aan ons allen de taak om de vibe van het door ons zo geliefde polderfestival springlevend te houden. Het is dus (toch nog) Lowlands-week op Festileaks. We pakken de hele week uit met tal van specials rondom Lowlands: van een online escape room, via een reeks terugblikken en artiest spotlights tot een verkiezing naar de beste LLine-up ooit. Share the LLove!

Student Kunst en Economie aan de HKU, fanatieke cd verzamelaar en heeft het liefste festivalposters als behang. Met een brede muzieksmaak probeer ik zoveel mogelijk festivals van mijn bucketlist af te strepen. Onder andere groot fan van Editors, Foals en Mumford and Sons.