Paaspop organiseert XS editie voor 750 man

Paaspop 2019
Photo: Paaspop 2019

Twee jaar geen Paaspop is geen optie. Daarom organiseert het festival op zaterdag 4 september Paaspop XS voor 750 bezoekers. Er zijn nog geen artiesten voor het kleinschalige festival bekend.

Paaspop XS is een kleinschalig evenement, maar helemaal in de stijl van het festival in Schijndel. Tijdens de XS editie opent het festival voor 750 bezoekers De Apollo XS (mainstage), de Thunderbolt XS (rock on) en The Warehouse XS (hostings & house). Daarnaast is er een foodtruck plein met heerlijk eten en krijg je de zomer in je bol bij de cocktailbar.

Kaartverkoop voor Paaspop XS start maandag 30 augustus om 19:00 uur. Een kaartje kost €39,50. De tickets worden verkocht via een lotingsysteem. Dat betekent dat stress in de wachtrij verleden tijd is. De organisatie geeft aan dat zij de beperkte capaciteit graag anders hadden gezien, maar blij zijn dit te kunnen organiseren.

De verplaatste editie van Paaspop 2021 moest vanwege de verlengde coronamaatregelen worden afgezegd. Het festival had onder meer Måneskin, Fatboy Slim, Froukje en Paul Kalkbrenner op het affiche. Wie voor Paaspop XS afzakken naar Schijndel is nog niet bekend. Die namen kunnen we volgende week verwachten geeft het festival aan in hun bericht.

Paaspop Logo

Paaspop 2025

Locatie
Nederland
Schijndel, Nederland
Datum 18-20 april 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen