14 Nieuwe namen Paaspop 2021: Måneskin, Floor Jansen en nog meer

Paaspop 2019
Photo: (Paaspop 2019)

Maar liefst 14 nieuwe namen voor Paaspop 2021 zijn bekendgemaakt. Måneskin, de winnaar van het Eurovisiesongfestival 2021, komt naar Nederland. Onder anderen Floor Jansen, Donnie en SEF zijn er ook bij in Schijndel deze zomer.

De line-up voor Paaspop 2021 begint aardig vorm te krijgen met de 14 nieuwe namen. Het zal het eerste festivaloptreden in Nederland zijn voor Måneskin. Eerder werden er al meerdere grote namen toegevoegd aan het affiche. Onder andere Froukje, Paul Kalkbrenner, Anouk en Fatboy Slim hebben al een plekje op de poster gekregen. De volledige lijst met nieuwe namen vind je hieronder:

 • Måneskin
 • Floor Jansen
 • Vitalic Live
 • Donnie
 • SEF
 • Son Mieux
 • Baby Blue: Flemming’s Farewell
 • Jezebel
 • Komodo
 • Smartlappen Karaoke
 • Sophie Straat
 • Speedmobile
 • The Vices
 • Träcksäck
https://www.instagram.com/p/CQvRn9RlQ9n/

Tickets

Tickets voor Paaspop 2021 gingen op 3 april in de verkoop. Op dit moment zijn er nog een aantal dagtickets beschikbaar voor de vrijdag van Paaspop. De dagtickets voor de zaterdag zijn inmiddels volledig uitverkocht. Voor de zondag zijn alleen nog Ultimate Experience tickets beschikbaar. Paaspop geeft aan dat voor alle uitverkochte tickets geldt: koop je tickets nooit bij onofficiële ticketverkoopkanalen zoals onder social media berichten. Koop enkel nog tickets via Ticketswap.

Måneskin

Måneskin is een Italiaanse rockband. Ze kregen wereldwijde bekendheid toen ze in 2021 met het Eurodivisiesongfestival mee deden. Het Italiaanse nummer ‘Zitti E Buoni‘ leverde hen de eerste plaats op. Ze zingen niet alleen in het Italiaans. Ze hebben ook Engelstalige nummers zoals ‘I Wanna be Your Slave‘ en een cover van ‘Beggin”. In 2021 doen ze onder andere Paaspop en de Lokerse Feesten aan.

Paaspop 2021

Paaspop 2019
Photo: Coen van Tartwijk (Paaspop 2019)

Zoals de naam doet vermoeden, vindt Paaspop normaal gesproken elk jaar met Pasen plaats. Dit jaar is het festival echter uitgesteld vanwege het coronavirus: Paaspop 2021 vindt nu plaats van 3 tot en met 5 september. Met de bevestiging van onder meer Paul Kalkbrenner, Kensington, Froukje en Anouk is al een groot deel van de line-up bekend.

Het festival biedt een gevarieerd muziekprogramma op een dozijn podia. Daarnaast vind je op het Paaspopterrein genoeg knettergekke randactiviteiten en geheime feestjes. Het terrein in Schijndel is prachtig aangekleed, met felle kleuren en lichtschermen waar je hoofd van gaat duizelen.

 • Locatie: Schijndel, Nederland.
 • Datum: 3 t/m 5 september 2021
 • Tickets: Weekendtickets zonder camping zijn € 143,50, dagtickets vanaf € 59,-
 • Meer informatie vind je op de website van het festival.
Paaspop Logo

Paaspop 2021

Locatie
Nederland
Schijndel, Nederland
Datum 3-5 september 2021
Tickets Niet meer beschikbaar.