Er liggen passe-partouts voor ADE verstopt in Amsterdam

Speurneuzen opgelet. Dit weekend liggen er op verschillende plekken ADE-passen verstopt in Amsterdam. Deze tickets geven toegang tot álle evenementen van Amsterdam Dance Event 2021.

Vanaf volgende week woensdag is het weer zo ver: dan gaat Amsterdam Dance Event weer van start. Nadat we vorig jaar konden genieten van een online versie, is het dit jaar weer business as usual bij ADE. Of nou ja, bijna dan: de nacht doet niet mee dit keer. Maar desondanks blijft er weer een programma over om van te smullen: van de giga-feesten van Awakenings in de Ziggo Dome, via bijzondere locaties van Audio Obscura of de Hollandsche Manege tot de festivalsettings van Into the Woods of Dockyard x Mystic Garden.

ADE ticket hunt

Voor wie het niet is gelukt om tickets te bemachtigen, of graag de huidige plannen een dikke upgrade heeft, heeft nu een extra kans er toch bij te zijn. Desperados verstopt komend weekend op 9 iconische party plekken in Amsterdam in totaal 40 passe-partouts voor ADE 2021. Met deze tickets krijg je toegang tot elk van de ruim 250 evenementen op meer dan negentig locaties.

De locaties worden één voor één vrijgegeven door een cryptische aanwijziging. Deze worden gepubliceerd op 8, 9 en 10 oktober om 12:00, 14:00 en 16:00. Een kleine rekensom leert dat er per locatie waarschijnlijk 2×2 passen liggen, voor de eerste vinders.

De tips over de locatie van de passen zijn vanaf aanstaande vrijdag te vinden op de website van Desperados. Als je de tips als eerste wilt ontvangen kun je je hier aanmelden voor de mailing. Hiermee heb je al een kleine voorsprong op de rest.

Amsterdam Dance Event Logo

Amsterdam Dance Event 2022

Locatie
Nederland
Amsterdam, Nederland
Datum 19-23 oktober 2022
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen

Over de auteur ✍️

Femke Valks

Vanaf 2014 ben ik iedere zomer wel op een aantal festivals te vinden. Nog steeds een groot fan van pop-punk. Mijn all-time favoriete band is Green Day, verder vind ik Sum 41, Linkin Park en Muse helemaal geweldig. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig het fotograferen van concerten en het verzamelen van platen. :)

Meer van Femke