De kaartverkoop voor de Festileaks Festivalvakantie 2022 is gestart!

Pohoda Stage
Photo: Monika Kovacova

De bussen, letter en figuurlijk, zijn geopend! Jij kan nu jouw kaartje kopen voor de Festileaks Festivalvakantie 2022! Reis samen met mede festivalfanaten af naar Pohoda Festival in Slowakije en Electric Castle in Roëmenie. Een reis om naar uit te kijken en daarna nooit meer te vergeten.

We hebben het al eerder bekend mogen maken, maar nu is de kaartverkoop echt begonnen. En voor de 14-daagse reis naar twee bucketlistfestivals met een tussenstop in Budapest zijn maar 50 tickets beschikbaar. Dus onze eerste tip: Wees er zo snel mogelijk bij. Kaartjes kopen kan via de mooie blauwe button hieronder. Meer informatie over de reis is beneden te vinden of op onze Festileaks Festivalvakantie pagina.

Festileaks Festivalvakantie 2022

Festivalvakantie 2022

Wil jij ook graag festivals ontdekken in het buitenland, maar is het moeilijk om je vrienden te overtuigen om dat eind te reizen? Met dat probleem rekenen we nu af. Festileaks organiseert in juli 2022 een ‘festivalvakantie’: een groepsreis voor festivalfanaten van 6 tot en met 19 juli, per bus. De reis voert naar twee bucketlistfestivals: Pohoda (Slowakije) en Electric Castle (Roemenië), met een tussenstop in Boedapest. Dat betekent dat in ieder geval Nick Cave, Gorillaz, Twenty One Pilots, The Libertines, Metronomy, Deftones en Wolf Alice al op de muzikale gastenlijst staan. En jij kan er ook bij zijn!

Compleet verzorgde trip

Vanaf het moment dat je de Festileaks-bus in Utrecht instapt, regelen wij de trip helemaal voor je. Dit doen we samen met onze partner Festival Travel, die al jarenlange ervaring heeft met (festival)reizen. Samen zorgen we dat je veilig op de festivals belandt en daar een plek hebt om je (eigen) tentje op te zetten, uiteraard tussen je mede-reizigers a.k.a. nieuwe beste vrienden in spe. Ook doen we ons best om een aantal extra’s te fiksen op de festivals voor jullie als ultieme festivalfans.

In Boedapest regelen wij een slaapplek en een programma met toffe activiteiten, maar natuurlijk mag je ook op eigen houtje de stad verkennen. Dit geldt uiteraard voor de hele trip: haak aan bij de groep waar je wil, maar doe ook zeker lekker je eigen ding. Je kunt je daarom gerust alleen opgeven, maar ook met een groep kaarten kopen. Gezellig wordt het sowieso.

Tickets zijn vanaf nú te reserveren via de Festivalvakantie-pagina. Hier vind je ook extra informatie. De officiële kaartverkoop start op 1 november 2021, maar wie zich nu al registreert krijgt voorrang én 25 euro korting op het ticket. Er is plek voor maximaal 50 deelnemers, dus wees er snel bij. Meer informatie vind je op onze speciale Festivalvakantie-pagina.

Electric Castle Logo

Electric Castle 2022

Locatie
Roemenië
Cluj-Napoca, Roemenië
Datum 13-17 juli 2022
Line-up
Disclosure
Deftones
Moderat
Tickets Niet meer beschikbaar.